1. Home>
 2. Onze expertise >

Ontdek onze ijzersterke softwaresuite

sub

In onze suite vind je de slimste technologie bij elkaar om je HR-en salariszaken strak te organiseren en naadloos op elkaar te laten aansluiten. Gemak, gebruiksvriendelijkheid en een optimale medewerkersbeleving staan centraal. Onze toepassingen komen in verschillende edities, af te stemmen op jouw bedrijfsgrootte en -situatie.

Boek meteen een demo
sub

Optimaliseer beleving, minimaliseer administratie.

Kies voor een snelle & krachtige loonmotor

Of je nu werkzaam bent in een grote, internationale organisatie, of bij een Nederlands mkb-bedrijf. De salarisadministratie moet gewoon goed geregeld zijn. Consistent en correct. Met Cobra, onze Nederlandse loonmotor, heb je gebruiksvriendelijke cloudsoftware tot je beschikking waarmee je feilloos de verloningsgegevens van je medewerkers berekent. De doorstroming van financiële data naar je bedrijfsboekhouding sluit perfect aan. Ook heb je de beschikking over vele rapportagemogelijkheden. Bovendien integreer je onze toepassingen naadloos met andere processen in je organisatie, zoals je HR-processen, facilitymanagement en ERP.

  Stroomlijn je HR-processen

  Met de nieuwste HR-technologie maak je niet alleen HR-werkzaamheden een stuk gemakkelijker, ook je medewerkers hebben veel profijt van ‘simpel en digitaal’. Laat medewerkers hun eigen gegevens en documenten beheren in een digitaal dossier en richt workflows in rondom verlof, verzuim, onkosten, declaraties en loonstroken. HR-technologie werkt pas écht in je voordeel als het ook één-op-één verbonden is met je verloning. Bij SD Worx vind je al deze oplossingen in één applicatie. 

   Laat mij een demo zien
   app

   De mysdworx app

   Digitale rechterhand voor elke werknemer

   Met de app van SD Worx bied je je medewerkers een handige assistent die het leven een stukje gemakkelijker maakt. Zo regelt de app verschillende stappen bij een (on)verwachte afwezigheid of bij werkgerelateerde onkosten. Ook kan een medewerker online zijn of haar dossier en loonstroken raadplegen of direct verlof aanvragen. De mysdworx is altijd en overal bereikbaar via de smartphone applicatie.

    Meer over de mysdworx

    Visualiseer verlonings- en arbeidsvoorwaardenpakketten met SD Worx Benefits

    Medewerkers helder en realtime inzicht geven in hun verloningspakket en arbeidsvoorwaarden gebeurt vaak nog te weinig. Medewerkers die zelf zien hoe hun arbeidsvoorwaardenpakket is opgebouwd, wat de bijbehorende mogelijkheden zijn en hoe je het beste pakket voor jezelf inricht, zijn meer betrokken en tevreden. De software van SD Worx Benefits biedt jouw medewerkers deze inzichten en geeft je de sturingsinformatie die je nodig hebt om je personeelsbeleid zo optimaal mogelijk in te richten.

     Laat mij meer zien

     Sturen op loonkosten met SD Worx Budget

     Budget is een intelligente tool die je verloningsstructuur in kaart brengt en overzichtelijk maakt. Van analyse tot rapportering, ervaar het gebruiksgemak van het platform op het vlak van bijvoorbeeld real-time inzicht in loonkosten, budgetprognoses, dashboards en rapporteringen en uitgebreide simulatiemogelijkheden. Berekeningen die doorgaans zwaar en complex zijn, voer je met SD Worx Budget in een handomdraai uit.

      Laat mij meer zien

      Tijd & planningssoftware

      Hoe stem je bezetting en workload optimaal op elkaar af? Hoe maximaliseer je de productiviteit van je personeel én houd je zicht op de kosten? Met onze tijdregistratiesoftware heb je dé oplossing in huis om werk te maken van slim workforcemanagement en om je bezettingsproces te stroomlijnen.

       Laat mij meer zien

       Koppel eenvoudig met je favoriete tools op ons platform

       In onze software vind je uiteraard standaardkoppelingen naar instanties zoals de Belastingdienst en het UWV. We hebben een groot netwerk van partners die HR- en salarisoplossingen via ons platform aanbieden. Ons eigen api-team voegt bovendien regelmatig nieuwe partners en koppelingen toe aan ons platform, en ook koppelingen naar wens regelen we graag voor je.

        afb

        Koppeling met andere HR-platforms

        SD Worx koppelt perfect met andere toonaangevende HR-platforms, waaronder SAP SuccessFactors, Workday en Oracle. We creëren één externe verbinding tussen het wereldwijde HRIS-systeem van een internationale organisatie en de lokale loonmotoren van SD Worx. We hebben bovendien gespecialiseerde consultants in huis voor  het implementeren van grote, internationale HR-transformaties met deze platforms.

         Laat mij meer zien

         De voordelen van onze HR- en salaristechnologie

         Maak het leven van jou en je medewerkers een stukje gemakkelijker

         Onze software is gebruiksvriendelijk en gericht op een optimale medewerkerbeleving. Snel en simpel

         Compliant met Nederlandse wet- en regelgeving

         Maak je geen zorgen over de voortdurend veranderende wet- en regelgeving. Onze developers werken continu aan de fiscale en arbeidsjuridische compliance van de software en implementeren de meest recente CAO-regelingen.

         Naadloze integratie met andere systemen, partners en processen

         Met onze suite creëer je één platform en één single source of truth.

         Bespaar tijd en kosten

         Doordat je veel basisprocessen automatiseert en via workflows stroomlijnt, minimaliseer je administratieve handelingen en foutenmarge. Zo houd jij tijd én geld over voor andere belangrijke personeelszaken.

         Voldoe aan alle veiligheidseisen op het gebied van data & gegevens

         Onze gecertificeerde software voldoet aan de strengste veiligheidseisen op het gebied van gegevensbescherming.

         Deze organisaties vertrouwen al op SD Worx

         McCain
         Costco
         Hertz
         Total
         Mercedes-Benz
         Parexel
         Scotch and Soda