notificaties

Notificaties

Laat je medewerkers weten dat je aan ze denkt en wees nooit meer te laat voor jubilea, verjaardagen en contractverleningen.

Er zijn heel wat belangrijke momenten die je wil onthouden voor medewerkers. Op persoonlijk vlak, wanneer iemand jarig is bijvoorbeeld. Maar ook werkgerelateerd, als een contract afloopt. Of wanneer het tijd is voor een functioneringsgesprek. Cobra HRM bevat een handige functie ‘Vandaag’ waarmee je op de hoogte gehouden wordt van al deze zaken en meldingen ontvangt wanneer er HR-acties gewenst zijn. 

Vraag een demo aan

notificaties

Dat verdient een bloemetje

Managers en medewerkers zien in één oogopslag wie er vandaag jarig is, verlof heeft of  door ziekte afwezig is. Dat stelt je in staat om als werkgever attent uit de hoek te komen. Met een bloemetje bij een verjaardag bijvoorbeeld, of een cadeautje bij een jubileum. Gebaren die door medewerkers vaak zeer gewaardeerd worden. ‘Vandaag’ laat ook het actuele bedrijfsnieuws zien en geeft signaleringen voor bijvoorbeeld een aflopend contract of de geldigheid van een cursus.

notificaties

Notificatiesysteem op maat

De signalen voor belangrijke actiemomenten zijn zelf in te stellen. Met keuze uit wel 50 verschillende signaleringen, kies je welke notificaties je wil inzetten en met wie je deze wil delen. Met instelling van geldigheidstermijn en condities bij elke signalering, stel je dus een notificatie plan samen, geheel op maat voor je organisatie. Om bij een melding meteen de juiste handelingen te (laten) verrichten, stel je achter een signalering direct een workflow in, wel zo handig! Daarmee worden HR zaken dus altijd tijdig en efficiënt afgehandeld.

Notificaties

Meer weten?

Wil je meer informatie of simpelweg zien hoe dit werkt? Laat het ons weten! 

Neem contact op