performance management

Performance Management

Stel samen een persoonlijk ontwikkelplan op waarin de doelstellingen en ontwikkeling van je medewerkers centraal staan.

De performance management cyclus draait om het identificeren, monitoren en beoordelen van doelstellingen van medewerkers. De werkgever en werknemer werken hierin nauw samen, met als fundamenteel doel het stimuleren van de persoonlijke groei en het verbeteren van de effectiviteit van werknemers. Door middel van prestatiebeoordelingen en voortdurende coaching realiseren we samen carrièredoelen.

De Cobra HRM software geeft uitgebreid inzicht in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en biedt uitstekende tools om het proces te monitoren en registreren.

Vraag een demo aan

Het Persoonlijk ontwikkelplan

Waarom stel je dat op?

Medewerkers ontwikkelen zich continu. Door het opstellen van een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP) draag je actief bij aan het ontwikkelen van medewerkers en geef je aan in welke richting ze moeten groeien om organisatiedoelstellingen te bereiken. Cobra HRM maakt het eenvoudig om de richting van zowel individuen als de gehele organisatie uit te zetten en hierbij rekening te houden met competenties en wensen van medewerkers.

Wij helpen HR-professionals

Door middel van automatisering

Het evaluatieproces kan voor veel werknemers frustrerend zijn. En ook HR-professionals lopen tegen uitdagingen aan. Ze moeten garanderen dat werknemers in dezelfde functie op een gelijke manier beoordeeld worden en dat alle verantwoordelijken op de juiste manier bij het proces betrokken worden. Met performance management wordt dit proces geautomatiseerd en zijn evaluaties efficiënt, transparant en waterdicht.

Waar sta je nu, en waar wil je naartoe?

En hoe kom je daar?

De Cobra HRM software geeft uitgebreid inzicht in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en biedt tools om het proces te monitoren en registreren. Het HR-systeem genereert een overzichtelijk en persoonlijk ontwikkelplan waarmee je competenties en doelstellingen van medewerkers gemakkelijk bijhoudt. Ook het bewaken van de aanwezige competenties en vaardigheden wordt hiermee eenvoudig.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze mogelijkheden in HRM performance management?

Laat het ons weten!

talentontwikkeling