Nieuw startscherm in Cobra zorgt voor sneller en efficiënter werken

Door Ellen Knol - 9 juli 2019 - Leestijd: 3 Minuten

Automatisering

Onlangs introduceerden we een nieuwe startpagina Home in Cobra, vanaf nu het vertrekpunt voor het werken in onze HR- en salarisapplicatie. In dit artikel leggen je uit wat je vanuit de startpagina kunt doen, en hoe je de Home-functionaliteit in gebruik neemt.

Verbeterde functionaliteiten

In de nieuwe startpagina kun je sneller taken zoeken en uitvoeren. Dit is vooral handig als je bijvoorbeeld snel een taak wilt uitvoeren voor een bepaalde medewerker zonder dat je eerst in je administratie hoeft te navigeren.  Veelgebruikte taken vind je vanaf nu ook in de snelkoppelingen, zoals verlof aanvragen, declareren en loonstroken bekijken.  Met een handige to do-lijst zie je voortaan in één oogopslag welke taken en signalen er voor jou in Cobra openstaan, en kun je ze vanuit daar ook meteen afhandelen.  Mooi meegenomen is dat je vanaf nu ook je eigen bedrijfslogo kunt toevoegen aan het startscherm.

Hoe neem je het nieuwe startscherm in gebruik?

In dereleasenotes lees je hoe je het startscherm in gebruik kan nemen in Cobra.

Ben je nog geen klant en wil je meer weten over hoe Cobra werkt? Plan een vrijblijvende demo met ons in en we laten je graag meer zien.

Bekijk hier ook het filmpje dat we maakten over de voordelen van het Cobra startscherm.

Bekijk het filmpje

Gerelateerde artikelen

refresh Meer artikelen