Loonadministratie Bouw

Al 50 jaar de bouwloonspecialist!

SD Worx Bouw

Door de krachtenbundeling van CTB en SD Worx in 2015, zijn wij gezamenlijk al 50 jaar de specialist in lonen en salarissen binnen de bouwnijverheid en aanverwante bedrijfstakken. Wij begrijpen de regelingen en processen die zo specifiek voor deze branche zijn. Onze innovatieve Cobra software en salarisdienstverlening bevatten alle elementen die nodig zijn om de verschillende CAO’s te verwerken.

Keuze vrijheid in salarisverwerking

Voor een groot aantal bouwbedrijven verzorgen wij al jarenlang de lonen en salarissen. Je kunt met onze Cobra software ook kiezen voor salarisverwerking in eigen huis. Met het CAO abonnement kunnen wij het onderhoud en beheer van CAO en brancheregelingen voor je verzorgen. Switchen in dienstverlening kan altijd, op elk gewenst moment. Ook kunnen we de aanleveringen van aangiftes naar onder andere APS, A&O Services, Syntrus, TKP en Equens voor je doen.

Medewerkersportaal 24/7 beschikbaar

Via Cobra Self Service deel je online de loonstroken met medewerkers en kun je medewerkers en managers via workflow betrekken in het mutatieproces en inzicht geven in de eigen HR data. 

Waarom SD Worx in de bouw

> Meer dan 50 jaar specialist in bouw verloningen
> Keuzevrijheid in verwerking: in-huis, in-service of outsourcing
> CAO onderhoud 
> Innovatieve Cobra HRM & Salarissoftware
> Integratie met Microsoft Dynamics Navision / 4PS Construct voor
   de Bouw, MetaCom (van Meijel), BIS.net (Piramide Groep) en
   BouwVision ERP (Herke ICT Group)
> Eenmalige invoer van gegevens
> Digitale output, zoals loonstrook altijd en overal beschikbaar
> Self Service voor medewerker, uitvoerders en managers
   (
ESS en MSS)

Bouwnijverheid

Klanten aan het woord

Een aantal van onze klanten in de bouw sector hebben we gevraagd om hun ervaringen met SD Worx te delen. Lees hoe zij onze dienstverlening voor Payroll, HR  en Tax & Legal en onze Cobra software ervaren:

Lees de hele reference story

 Logo Van Dillen

Bouwbedrijf Van Dillen: “Om ons werk goed te doen, hebben we én een specialist nodig voor onze Bouw CAO én een flexibel HRM en salarissysteem. SD Worx en Cobra dragen daar aan bij.”  

Cees van Dillen, Owner | Van Dillen

Lees de hele reference story >>  

 logo van santvoort

Van Santvoort Bouw:  "Het in gebruik nemen van Cobra Selfservice (ESS) en de overstap naar externe salarisverwerking door SD Worx, hadden we dat maar eerder gedaan.”

Chris Pijnenburg, personeelsfunctionaris en KAM coördinator bij Van Santvoort

Lees de hele reference story >>

 logo-balvert

Balvert Betonstaal: Cobra HRM & Salaris is efficiënte software en is uitermate geschikt voor het uitvoeren van de salarisadministratie in de bouw

Cobra sluit aan op onze interne processen, waardoor wij efficiënt kunnen werken. Naast het besparen van kosten zijn onze medewerkers ook flexibel in het raadplegen van informatie door middel van ESS.
Johan Beek, Controller | Balvert
 Logo-De-Liemers

De Liemers Wegenbouw BV: Onze kennispartner in de bouw!

“Voor het uitvoeren van onze salarisadministratie is Cobra Salaris voor ons de ideale software. Door de koppeling tussen Cobra en mijn urenregistratiesysteem, kan ik eenvoudig de gewerkte en niet gewerkte uren verwerken in Cobra Salaris. Hierdoor kan De Liemers Wegenbouw zich zoveel mogelijk focussen op onze corebusiness.’’
Carlo van Ophuizen, Financieel Controller | De Liemers Wegenbouw BV

Vraag eens vrijblijvend een offerte aan!

Vraag eens vrijblijvend een offerte aan voor onze Payroll dienstverlening eventueel in combinatie met onze Software Cobra HRM & Salaris. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.