HR Consultants

Specialisten in HRM

sdworx-consultancy-890x300.jpg

HR Consultants van SD Worx, voor A t/m Z

Onze ervaren HR consultants zijn breed inzetbaar. Zij zijn specialist bij vraagstukken van operationele aard tot aan advisering bij HR strategie en beleid. De HR Consultants helpen bij het optimaliseren van HR processen en kunnen deze met HR Automation ook automatiseren door deze met behulp van workflows in te richten Cobra HRM & Salaris. De HR Consultants zijn ook beschikbaar om de HR administratie (deels) van je overnemen.

SD Worx HR ConsultancyVakkundige sparringspartner en specialist bij HR processen en beleid

Behoefte aan advies of ondersteuning bij het inrichten of uitvoeren van het HR beleid? Of heeft u vragen bij het toepassen van het arbeidsrecht in uw organisatie? Of gewoon geen tijd om bepaalde vraagstukken of HR mutaties te verwerken in Cobra HRM & Salaris? Onze HR consultants zijn u van dienst. Online via TeamViewer of bij u op locatie. 

Een greep uit onze dienstverlening:

>  Advies en ondersteuning bij operationele HR-Processen, zoals werving & selectie, in-, door- en uitstroom, verzuim en verlof 
>  Advies aan management en lijnmanagers aangaande diverse HR-aangelegenheden
>  Verbeteren en ontwikkelen van HR procedures
>  Ondersteuning bij het toepassen van wet- en regelgeving, zoals Wet Werk en Zekerheid en ontslagrecht
>  Opzetten functiehuis en salarisgebouw, koppeling met Performance Management Cyclus 
>  Opstellen personeelshandboeken, competentieprofielen 
>  Opmaken van mailmerge templates
>  Werving en selectie trajecten
>  Begeleiding en aansturing HR-afdeling
>  En meer...

SD Worx Hr Automation2HR automation bespaart, en maakt HRM altijd en overal beschikbaar

Geniet jij al van de voordelen van het digitaliseren van veel voorkomende processen zoals verlofaanvragen, instroom, wijzigingen in NAW gegevens, declaraties, de online loonstrook en jaaropgave? De HR automation Consultants van SD Worx helpen bij het automatiseren van HR processen. Zij helpen bij het inventariseren en beschrijven van processen en adviseren hoe je deze met Cobra HRM & Salaris optimaal kunt inrichten en uitrollen in de organisatie.

 

SD-Worx-uitbesteden

Uitbesteden HR administratie met HR Outsourcing

Ook kan de HR Consultant HR administratie geheel of gedeeltelijk overnemen met HR Outsourcing. Zoals het verwerken van mutaties voor verlof, verzuim, contractverlengingen, uitdienstmeldingen, declaraties en vergoedingen en het opstellen van arbeidsovereenkomsten of andere correspondentie naar medewerkers. 

Mutaties geef je simpelweg door, de HR Consultants verzorgen de verwerking in Cobra HRM. Uitbesteden van de HR administratie aan SD Worx biedt gemak en continuïteit in je HR administratie. We vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden!

SD Worx Works! Ook voor jouw bedrijf

Bel voor meer informatie +31 (0)76 523 1000 of neem contact met ons op!