Interim HR & Salarisprofessionals

Direct beschikbaar

sdworx-consultancy-890x300.jpg

Tijdelijke onderbezetting? Onze Interim professionals zijn direct beschikbaar

Komt door de vakantieperiode, ziekte of (zwangerschaps)verlof de continuïteit van de personeelsadministratie of payroll in gevaar? Of is er een vacature bij de HR- of salarisadministratie? Voor tijdelijke versterking of vervanging kan je beroep doen op onze ervaren Salarisadministrateurs of HR Professionals. Wij bieden u hiervoor professionele interim HR dienstverlening en interim salarisdienstverlening.

Continuïteit in HR en salarisprocessen

De interim HR Professionals & interim Salaris Professionals van SD Worx zorgen voor continuïteit in het HR en Payroll proces van jouw bedrijf, de salaris- en/of personeelsadministratie loopt geruisloos door!

Voordelen 

>  Hooggekwalificeerde en ervaren professionals voor payroll en HR
>  
Voor tijdelijke vervanging, aanvullende kennis of extra capaciteit
>  
Continuïteit in uw salaris- of personeelsadministratie, geen vertraging
>  B
ehoud van kwaliteit naar uw medewerkers
>  Direct inzetbaar, voor korte of langere termijn
>  Specialistische kennis payroll en HR

Voor korte of lange termijn

Onze gekwalificeerde Interim HR Professionals & Salaris Professionals zijn direct inzetbaar voor korte of voor lange termijn. De Interim Professionals beschikken over actuele kennis en veel praktijkervaring en kunnen daardoor gelijk aan de slag!  

Bij jou of bij ons

Wat voor jouw organisatie het handigste is, werkt de Interim Professional vanaf jouw locatie of vanuit een van de kantoren van SD Worx. Daar maken we gezamenlijk afspraken over.

Ook voor outsourcing van HR of Payroll

Ben je op zoek naar een oplossing voor het outsourcen van de HR administratie of Payroll? Ook dat kan, SD Worx kan (delen van) je personeelsadministratie of salarisadministratie helemaal overnemen. Hiervoor bieden wij verschillende outsourcingsmogelijkheden en service levels. Wij vertellen graag meer over de vele mogelijkheden!

 

 

SD Worx Works! Ook voor jouw bedrijf

Bel voor meer informatie +31 (0)76 523 1000 of neem contact met ons op!