Salaris Consultants

Specialisten in Payroll

 sdworx-consultancy-tafel-890x300

Salaris Consultants voor een efficiënte payroll

Onze ervaren Salaris Consultants zijn payroll specialisten. Zij hebben jarenlange praktijk ervaring met salarisverwerkingen en het vertalen van wet- en regelgeving en branche- en bedrijfsregelingen naar een praktische en effectief payroll proces met een optimale systeeminrichting in Cobra HRM & Salaris. 

SD Worx Payroll consultancyOndersteuning of advies bij de salarisadministratie?

Behoefte aan ondersteuning bij het uitvoeren van het salarisproces? Of heeft u vragen bij het toepassen regelingen zoals de Werkkostenregeling of de inrichting in Cobra? Of gewoon geen tijd om bepaalde vraagstukken of mutaties te verwerken in Cobra HRM & Salaris? Onze Salaris Consultants zijn je van dienst. Online via TeamViewer of op locatie. Informeer eens naar de mogelijkheden!

SD-Worx-Payroll-automationDigitaliseer salaris processen

Maakt u al gebruik van de voordelen van het digitaliseren van veel voorkomende processen zoals declaraties, de online loonstrook en jaaropgave? De Automation Consultants van SD Worx zijn van dienst bij het optimaliseren van salarisprocessen. Zij helpen bij het inventariseren en beschrijven van processen en adviseren hoe je deze met Cobra HRM & Salaris optimaal kunt inrichten en uitrollen in de organisatie. Medewerkers en managers geven met Cobra HRM & Salaris vanaf elk device mutaties door waar en wanneer het hen uitkomt en hebben altijd en overal inzicht in eigen gegevens zoals de online loonstrook.

SD Worx Works! Ook voor jouw bedrijf

Bel voor meer informatie +31 (0)76 523 1000 of neem contact met ons op!