Cobra Edities

Een passende editie voor elke organisatie

sdworx cobra phone 

Kies welke functionaliteiten jij wilt gebruiken en aan wie je deze beschikbaar stelt. Keuze uit vier edities.

Compact HR

Cobra EssentialMet Cobra Essential hebben medewerkers vanaf elk device toegang tot de eigen HR gegevens, inclusief loonstroken en jaaropgaves.

De HR Professional beschikt over een praktische registratie tool voor de basis HR administratie.

De Salaris Professional registreert gemakkelijk en gecontroleerd de mutaties voor de salarisverwerking en stelt de salarisstroken online beschikbaar aan medewerkers. SD Worx verzorgt de salarisverwerking.

 

Overzicht Cobra Essential

Standaard HR

cobra premium editieMet Cobra Premium hebben medewerkers vanaf elk device inzicht in het eigen dossier en geven zij via workflows NAW wijzigingen door en vragen verlof aan.

Managers behandelen de workflow aanvragen van de eigen medewerkers en doen medewerker aanvragen voor verlof en verzuim.

De HR Professional beschikt zelf over de basis HR functionaliteiten en belegt via workflows de afwezigheidsregistratie in de lijn.

De Salaris Professional registreert gemakkelijk en gecontroleerd de mutaties voor de salarisverwerking en kiest wie de salarisverwerking doet: zelf of uitbesteed aan SD Worx (switchen kan altijd). Salarisstroken zijn online beschikbaar voor medewerkers.

 

Overzicht Cobra Premium

Volledig HR

cobra professionalMet Cobra Professional hebben medewerkers vanaf elk device inzicht in het complete eigen dossier en geven via workflows NAW wijzigingen door en doen aanvragen voor bijvoorbeeld verlof, declaraties en cursussen.

Managers behandelen de workflow aanvragen, starten zelf basisaanvragen voor medewerkers en beheren de afdeling met het HR dashboard.

De HR Professional beschikt over alle HR functionaliteiten en belegt een deel van het mutatieproces in de lijn.

De Salaris Professional registreert gemakkelijk en gecontroleerd de mutaties voor de salarisverwerking en kiest wie de salarisverwerking doet: zelf of uitbesteed aan SD Worx (switchen kan altijd). Salarisstroken zijn online beschikbaar voor medewerkers.

 

Overzicht Cobra Professional

Het nieuwe HR

cobra enterpriseMet Cobra Enterprise starten HR processen in de lijn.

Medewerkers en Managers voeren vanaf elk device via workflow het totale mutatieproces uit voor instroom, doorstroom en afwezigheden en hebben altijd en overal inzicht in de gegevens.

De HR Professional beschikt over alle HR functionaliteiten en voert de regie over de processen. Het HR dashboard geeft inzicht en overzicht.

De Salaris Professional registreert gemakkelijk en gecontroleerd de mutaties voor de salarisverwerking en kiest wie de salarisverwerking doet: zelf of uitbesteed aan SD Worx (switchen kan altijd). Salarisstroken zijn online beschikbaar voor medewerkers.

 

Overzicht Cobra Enterprise