Cobra Overview

sd worx cobra phone 

Cobra HRM & Salaris is dé alles-in-een HRM en Salarissoftware in de Cloud. De uitgebreide online functionaliteiten ondersteunen het totale proces van instroom tot aan uitstroom voor kleine en grote organisaties in vrijwel elke branche. Met een passende editie en een groot bedieningsgemak. Cobra is tenslotte voor iedereen in de organisatie te gebruiken, op telefoon, tablet én PC.

Een nieuwe dag met Cobra HRM & Salaris!

Laat je inspireren door de promotievideo van Cobra HRM & Salaris “Een nieuwe dag”. Bekijk vanuit jouw ogen het gemak van het altijd en overal én op elk apparaat beschikbaar hebben van actuele HR gegevens, signaleringen en workflows. En dat voor iedereen in de organisatie!


Alle devices, 1 HR systeem voor iedereen

Constant in verbinding staan met anderen, dat is vanzelfsprekend. Wij zijn ervan overtuigd dat een modern HR systeem ook continue in verbinding moet staan met de belangrijkste waarde van de organisatie: de medewerkers. Vanaf elke locatie, op elk gewenst tijdstip en vanaf elk apparaat staan medewerkers, managers, HR- en salarisprofessionals met elkaar in contact en wisselen zij informatie uit. 

Gegevens van jezelf en collega’s zijn altijd beschikbaar, mutaties vinden bij de bron plaats en zijn na controle direct beschikbaar voor de daartoe gerechtigde personen.

Of je nu werkt op een telefoon, pc of tablet, een telefoonnummerwijziging is direct beschikbaar, verlof kan onderweg worden aangevraagd, managementoverzichten zijn online te raadplegen, en iedereen kan altijd de eigen loonstroken en jaaropgaven bekijken. 

Cobra alldevices


Self Service voor medewerkers en managers

Geef medewerkers en managers met Self Service het beheer over eigen HR-zaken waar en wanneer het hen uitkomt. Medewerkers en managers hebben altijd inzicht in het bijgewerkte personeelsdossier en geven online mutatie door. De gestandaardiseerde invulformulieren en scherpe invoercontroles zorgen er voor dat de kwaliteit van de ingevoerde gegevens hoog is. 
Met Cobra beleg je de invoer zonder zorgen bij de bron waardoor de doorlooptijd van HR processen aanzienlijk versnelt. HR behoudt de eindregie en bewaakt de processen, de manager behoudt het overzicht van de status van de aanvraag.

Voordelen

>  Iedereen altijd en overal inzicht in eigen HR gegevens
>  Mutatiestroom start vanuit de bron
>  NAW mutaties doorgeven
>  Aanvragen voor o.a. verlof, declaraties, verstrekkingen, cursus
>  Inzicht in de status van de aanvraag en openstaande taken
Iedereen in de organisatie werkt met het zelfde HR systeem
 

cobra selfservice


Met workflow gemakkelijk je HR processen beheren

Cobra HRM & Salaris ondersteunt 100+ workflows. Elke workflow heeft een eigen workflow inrichting met stappen en controles zodat je workflow kan inrichten naar de processen van de eigen organisatie.

De workflows zijn gemakkelijk zélf in te richten. Je kunt zelf workflow stappen toevoegen en wijzigen met de mogelijkheid om onderscheid te maken in controleren, informeren en goedkeuren. 

Voordelen

>  100 workflows, zelf in te richten
>  Voor instroom, doorstroom en uitstroom
>  Routes voor controleren en accorderen, inclusief condities 
>  E-mail notificaties
>  Inzicht in de status van de aanvraag

cobra workflow


Standaard rapportages en mogelijkheid voor zelf maken

Laat met de vele handige overzichten HR data spreken! Cobra biedt 150+ standaard rapportages. Van administratief tot aan managementrapportages, over dit jaar en ook over voorgaande jaren. Maak dwarsdoorsneden binnen de organisatie of over meerdere organisaties heen. Zoom in op overzichten, analyseer verder met Excel of deel een overzicht als PDF bestand. Met Report Builder kun je zelf rapportages ontwikkelen en vervolgens toevoegen in Cobra.

Voordelen

>  Zelf instellingen doen, exporteren naar excel
>  Standaard 150+ rapportages
>  Over huidig jaar en vorige jaren
>  Rapportage structuur: organisaties, bedrijven, afdelingen
>  Selecties maken met filters
>  Eigen rapporten bouwen met Report Builder

cobra rapportages


HR eco systeem, gestandaardiseerde integratie met Cobra HRM & Salaris 

Cobra integreert gemakkelijk met andere applicaties. Activeer in de Cobra Shop de gewenste applicatie en autoriseer het gebruik. Hierna is de applicatie vanuit Cobra direct op te starten. Met de Cobra Api worden gegevens op gecontroleerde wijze uitgewisseld.

De Cobra Api biedt een uitgebreid platform waarmee je de integratie met andere systemen realiseert, de Cobra API zorgt voor een geüniformeerde communicatie. Door het gebruik van breed ondersteunde en geteste standaarden zoals het Open Data en Open Authenticatie protocol is integreren simpel en veilig. Voor deze open standaarden is een breed ecosysteem met kant en klare code bibliotheken beschikbaar waardoor je snel met je data aan de slag kunt. Data die je opvraagt, toevoegt, update of verwijdert is altijd actueel en direct beschikbaar. 

Er zijn diverse data gebieden beschikbaar met onder andere personeel, verzuim, verlof en salarisgegevens. Tevens is het mogelijk om via de Cobra Api een Single-Sign-On url op te vragen waarmee medewerkers zonder extra inlog direct gebruik kunnen maken van Cobra. Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden.

Makkelijk integreren met:

>  Tijdregistratiesystemen,  Planning en roostersystemen
>  Arbodienst
>  Recruimentsysteem HROffice
>  Organogrammen
>  Benifitsystemen
>  HR Analytics systemen

Bekijk de Partnerpagina voor uitgebreide voorbeelden

cobra eco systeem


Cobra app, inloggen met pincode en ontvangen van meldingen op je telefoon

Vanaf je telefoon of tablet gemakkelijk met een pincode inloggen in Cobra? Download dan de Cobra App uit de App Store van Apple, Android of Windows en activeer je pincode. Heb je eenmaal je pincode geactiveerd, dan kunt je op het gekoppelde device voortaan met deze 5 cijferige pincode inloggen. Met de App is het ook mogelijk om ‘Vandaag’ meldingen te ontvangen zoals verjaardagen. 

Voordelen

>  Gemakkelijk inloggen
>  Persoonlijke pincode
>  Signalen ontvangen

cobra app


Veilig in de Cloud

Cobra is veilig en werkt met de modernste beveiligingstechnieken. Met behulp van rollen richt je Cobra voor iedereen op maat in.
Cobra is via de Cloud 24 x 7 toegankelijk met altijd de actuele versie. HR & Salarisgegevens zijn daardoor altijd en overal te raadplegen in een beveiligde omgeving. Met onze Cloud Services zorgen wij voor het actueel en beschikbaar houden van Cobra, back-ups, de beveiliging enzovoort. Daar heb je geen omkijken meer naar. 

Voordelen

>  Altijd actuele Cobra software
>  24/7, altijd en overal beschikbaar
>  Dagelijkse off-site back-up’s
>  Veilig en betrouwbaar
>  Kostenbesparend
>  Two factor authenticatie

cobra 2fa

FAQ Security en privacy vragen

  • Cobra gebruiken via Internet, is dat veilig?
  • Wie hebben er toegang?
  • Wat is het wachtwoorden beleid?
  • Hoe lang wordt de informatie opgeslagen?
  • Kan ik via internet altijd gebruik maken van de dienstverlening?
  • Software versie, altijd actueel?