Filteren - Kies uw interessedomeinen

Salarisadministratie
HR
Arbeidsjuridisch
Uitgelicht

Actieve filters

Alle filters wissen

Kennis & inzicht

Vitaliteit

De 7 grootste frustraties op de werkvloer

Samenwerken is in de praktijk niet altijd rozengeur en maneschijn, zo blijkt uit het onderzoek van Protime. Lees hier wat de 7 grootste frustraties zijn op de werkvloer: 

19 maart 2018

Rapportering

Zo houd jij als HR-professional tijd over

Je investeert veel tijd in jouw taken op het gebied van HR en Payroll. Maar door gigantische administratieve rompslomp kom je niet toe aan de dingen die je écht wilt doen. Herkenbaar? Een groot deel van jouw werk kan veel efficiënter met behulp van de juiste tools. Ontdek welke eenvoudige stappen jij kunt zetten om jouw werk in veel minder tijd te doen. Zodat je tijd overhoudt voor de onderdelen van je werk waar jij écht voldoening uit haalt.
 

Door Noƫlle Kuypers 9 maart 2018

Wijziging regels voor meerwerk en berekening vakantiebijslag

Per 1 januari 2018 wijzigen een aantal regels binnen de Wet minimumloon en minimum vakantiebijslag. Deze regels hebben betrekking op de beloning van meerwerk en de berekening van de vakantiebijslag. 

Door Ralph Koks 21 december 2017

Regeerakkoord 'Vertrouwen in de toekomst' - de arbeidsrechtelijke kernpunten

Op 10 oktober 2017 is het regeerakkoord 'Vertrouwen in de toekomst' gepresenteerd. In het regeerakkoord is een thema ‘Arbeidsmarkt en sociale zekerheid’ opgenomen. Dit hebben we tijdens onze klantseminars uitvoerig behandeld. Voor wie niet aanwezig kon zijn of het wil nalezen, hebben we het belangrijkste samengevat.

Door Wilma Engels 21 december 2017

Automatisering

HR-professionals positief over invloed AI op werkgelegenheid in hun sector

Zeven van de tien Nederlandse HR-professionals geloven dat de opkomst van Artificial Intelligence (AI) nieuwe banen zal creëren in hun sector tegen 2025. De Nederlandse HR-professionals zijn hierin heel wat optimistischer dan hun collega’s in andere landen, waar slechts de helft denkt dat AI nieuwe banen zal creëren. Ook geloven zeven van de tien (67,4%) Nederlandse HR-professionals dat de opkomst van AI een kans is om de impact van de HR-afdeling op de business van hun bedrijf te vergroten.

12 december 2017

0 1 2

Op zoek naar meer informatie?

Contact

Volg ons op :