1. Home>
 2. MKB-oplossingen>

Branche | Bouw

Jouw fundament in HR en salaris

Restez en contact avec tous vos employés grâce aux messages push et pull

Met je personeelszaken op orde maak je pas écht het verschil in de krappe arbeidsmarkt van de bouw. Of je nu een DGA bent, 2 man in dienst hebt of een doorgewinterde bouwondernemer bent, dankzij onze jarenlange ervaring bij meer dan 500 bouwklanten zijn we jouw solide HR- en salarispartner.

Vraag een demo aan om onze oplossingen te zien of vraag extra informatie aan via ons speciale bouwmagazine.

Download bouwmagazine
Restez en contact avec tous vos employés grâce aux messages push et pull

#5 Voordelen voor de bouwbranche

Staffing
Software specifiek gericht op de bouw

In onze applicatie zijn automatisch de CAO-vergoedingen, salarisschalen, loonverdeling en pensioen aanlevering voor de bouw meegenomen. Wil je graag looncomponenten per project invoeren of het betaalbestand van je medewerkers geautomatiseerd doorsturen naar het Tijdspaarfonds? Dit is mogelijk met onze koppelingen.

BE_Solution_FIP_50x50_Icon-2.png
Betaal per medewerker

Heb je tijdelijke werknemers in dienst voor een specifieke klus? Of is het juist extra rustig in de bouwvakperiode? Geen probleem. Bij SD Worx betaal je enkel per medewerker die voor een specifieke maand gewerkt heeft. Ideaal voor wanneer je een klus hebt, waar je tijdelijk extra personeel voor wil inzetten. Zo betaal jij nooit teveel.

smartphone
Verbind de bouwplaats met je kantoor

Met de SD Worx Assistent hebben je medewerkers de belangrijkste informatie op de bouwplaats altijd bij de hand. Laat je medewerkers gemakkelijk verlof aanvragen, een declaratie indienen of hun loonstrook loonstrook/jaaropgave bekijken.

people icon
Extra personeel nodig?

Kan jij wel wat extra handjes op de bouwplaats gebruiken? Wij helpen je met het invullen van jouw vacatures. Of het nu voor een tijdelijke opdracht of een vaste aanstelling gaat, met het werving- en selectieproces van SD Worx vinden we snel een geschikte kandidaat voor je. Voor welke functie zoek jij nog een nieuwe collega?

Icoontje met praatwolk
Besteed je HR- en salariszaken uit

Besteed je HR- en salariszaken gedeeltelijk of geheel aan ons uit. Met een gespecialiseerd team met kennis van de bouw, heb jij altijd een vast Nederlandstalig contactpersoon die snel op jouw vragen reageert. Bij ons ben je geen nummer. Wij helpen je met meer dan alleen de software, zodat jij tijd overhoudt voor andere zaken.

nl_nl_ipad_bouwoplossingen

Download het bouwmagazine

Benieuwd naar alle personeels- en salarisoplossingen voor de bouwsector?

  HR_salary_software_NL_new_look_and_feel_2613x1756

  SD Worx personeel- en salarissoftware

  Digitale rechterhand voor elke werkgever en werknemer

  SD Worx is er voor al jouw personeelszaken. Wij hebben alle tools die je nodig hebt om je personeels- en salariszaken slim te regelen op één platform. 
   

  • betaalbare, alles-in-één software die zowel op kantoor als op de bouwplaats te gebruiken is op telefoon, tablet of pc
  • altijd en overal inzicht in actuele personeels- en salarisdata
  • flexibele software met functionaliteiten die je aan de hand van jouw wensen kunt aanpassen
  • meer dan 100 workflows die je zelf kunt inrichten
  • een platform waar je gemakkelijk je andere applicaties aan kunt koppelen
  • en nog veel meer...

  We laten het je graag zien!

   Wij helpen je bij het opzetten van een arbeidsovereenkomst

   Wist je dat de arbeidswetgeving in Nederland per 1 augustus 2022 is gewijzigd? Voortaan moet er extra informatie aan de arbeidsovereenkomst worden toegevoegd. Ook als je een contract gaat verlengen, kan het dus nuttig zijn om van onze documenten gebruik te maken.

   Met de kant-en-klare documenten van SD Worx maak je binnen no-time een contract op voor een nieuwe medewerker. De arbeidsovereenkomst is volledig in lijn met de CAO Bouw en Infra. Vul zelf de benodigde gegevens in en binnen een paar minuten is je arbeidsovereenkomst gereed.

   Voor zowel bouwplaats- als UTA-medewerkers voorzien wij je van het juiste document. Neem je ze allebei af, dan krijg je een aantrekkelijke korting.

   Heb je nog vragen over het document? Een overleg van 15 minuten met één van onze arbeidsjuristen is bij de prijs inbegrepen.

   • Template arbeidsovereenkomst bouwplaatsmedewerker + 15 minuten consult met arbeidsjurist
     € 205,- ex. BTW
   • Template arbeidsovereenkomst UTA-medewerker + 15 minuten consult met arbeidsjurist
     € 205,- ex. BTW
   • Combinatiepakket UTA- en bouwplaatsmedewerker + 15 minuten consult met arbeidsjurist
    € 335,- ex. BTW

   Ga je liever niet zelf met een document aan de slag? Of heb je vragen over andere zaken, zoals ontslag, ziekte, buitenlandse werknemers correct tewerkstellen of de WKR? Dan staan wij klaar om je volledig te ontzorgen. Concreet en praktisch advies zonder verborgen kosten. Plan een digitaal kopje koffie in voor meer informatie of stuur ons een WhatsApp op 06-21970465.

    Aanvraagformulier arbeidsovereenkomst

     nl_nl_VanDillen_Cees
     Onze uitdaging is digitalisering. Ook de timmerman moet met weinig handelingen via een app verlof aan kunnen vragen, of zijn loonstrook kunnen bekijken. Met SD Worx HR & Salaris en het ESS/MSS verplaatsen we steeds meer administratieve handelingen van de manager naar de medewerker.
     Cees van Dillen, Directeur