Seminar Cobra & Actualiteiten 2018 voor HRM en Salaris

8 augustus 2017

Seminar cobra en actualiteiten voor 2018 

Ga goed voorbereid het nieuwe jaar tegemoet!

Wat betekent het Belastingplan 2018 voor uw onderneming? Wat zijn de actualiteiten in het arbeidsrecht voor 2018? Welke gevolgen heeft dit alles voor uw inrichting en jaarwissel in Cobra?  

Op 30 november, 4, 7 & 12 december organiseren wij het praktische en informatieve seminar: Cobra & Actualiteiten 2018 voor HRM en Salaris. Een must voor HR & Salarisprofessionals!


Programma & Sprekers

Het programma ziet er in hoofdlijnen als volgt uit en zal later dit jaar worden aangevuld. De precieze invulling van het seminar is uiteraard afhankelijk van de plannen van het (nieuwe?) kabinet en de behandeling daarvan in het parlement. 

 Han Bakker
Han Bakker

Belastingplan 2018

Traditiegetrouw neemt Han het Belastingplan met u door. Wat zijn de (voorgenomen) veranderingen voor 2018 en verder? En hoe zien de nieuwe bruto-netto berekeningen eruit? Ook kijken we naar wat er nog in de pijplijn zat, en meer!

Actualiteiten Loonheffingen 2018

Doortje Engelen
Doortje Engelen RPP

Vooruitblik Cobra Jaarwerkrelease Cobra Salaris

Een korte en praktische vooruitblik op de Cobra Jaarwerkrelease, tips & trucs voor de inrichting en de aankomende einde jaarwerkzaamheden in Cobra.

Wilma Engels  SD Worx Ralph Koks
Mr. Wilma Engels              Mr. Ralph Koks

Arbeidsrecht in 2018 en verder. Wat staat u te wachten?

Onze juristen praten u bij over de actuele ontwikkelingen in het arbeidsrecht en hetgeen u te wachten staat in 2018.

Tijden en tarief

Het seminar start om 09:30 en eindigt rond 16:30 met aansluitend een hapje en drankje. Vanaf 09:00 bent u van harte welkom voor ontvangst met koffie en thee. De kosten zijn € 259,00 ex BTW per deelnemer, inclusief lunch en hand-out. Facturatie vindt plaats bij opdracht.

Inschrijven

Vul per deelnemer het inschrijfformulier in. Na de inschrijving ontvang je een bevestiging op het opgegeven e-mailadres.


Over de sprekers

 Han Bakker
Han Bakker

Han Bakker, onafhankelijk specialist loon- en premieheffing,is een landelijk bekend specialist op het gebied van loon- en premieheffing.
Zijn kennis en ervaring heeft hij opgedaan bij zowel de overheid als in het bedrijfsleven. Han geeft veelvuldig presentaties, workshops en masterclasses op het gebied van de loon- en premieheffing. Hij is al jaren een zeer gewaardeerd spreker op onze jaarlijkse eindejaarsseminars en verdiepingssessies over de WKR en kan als geen ander zijn kennis op een duidelijke en inspirerende manier overbrengen. Met behulp van een kritische instelling, gekoppeld aan een flinke dosis humor, weet hij taaie, ingewikkelde kost om te zetten naar begrijpelijke en inzichtelijke informatie.

Doortje Engelen
Doortje Engelen RPP

Doortje Engelen RPP, is al meer dan 10 jaar Senior Consultant / branchespecialist voor Cobra HRM & Salaris.

Zij weet als geen ander de voorbeelden uit de praktijk om te buigen naar een praktische inrichting in Cobra.

Wilma Engels  SD Worx Ralph Koks
Mr. Wilma Engels              Mr. Ralph Koks

Mr. Wilma Engels, Managing Consultant Tax & Legal  en Jurist Arbeidsrecht, en Ralph Koks, Jurist Arbeidsrecht bij SD Worx, hebben beide als advocaat veel kennis en ervaring opgedaan in het arbeidsrecht.

Naast hun adviespraktijk verzorgen zij regelmatig lezingen, workshops en trainingen voor klanten van SD Worx. Ralph en Wilma leggen het complexe arbeidsrecht in begrijpelijke taal en op een praktische manier aan u uit.

 

Over de locaties

nh koningshofDonderdag 30 november - Veldhoven

NH Hotel Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven

Van der Valk AlmereMaandag 4 december -  Almere 

Van der Valk Hotel Almere
Veluwezoom 45
1327 AK Almere

Van der Valk DordrechtDonderdag 7 december - Dordrecht

Van der Valk Hotel Dordrecht
Laan van Europa 1600
3317 DB Dordrecht

nh-sparrenhorst

Dinsdag 12 december - Nunspeet

Hotel NH Veluwe Sparrenhorst
Eperweg 46, 8072 DB Nunspeet