Seminar Cobra & Actualiteiten 2018 voor HRM en Salaris

8 augustus 2017

Seminar cobra en actualiteiten voor 2018 

Ga goed voorbereid het nieuwe jaar tegemoet!

Wat betekent het Belastingplan 2018 voor uw onderneming? Wat zijn de actualiteiten in het arbeidsrecht voor 2018? Wat gaat Rutte 3 nog allemaal teweeg brengen? En welke gevolgen heeft dit alles voor uw inrichting en jaarwissel in Cobra? Op 30 november, 4, 7 & 12 december organiseren wij het praktische en informatieve seminar: Cobra & Actualiteiten 2018 voor HRM en Salaris. Een must voor HR & Salarisprofessionals!

Voor onze sessie op 30 november in Veldhoven zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar. Voor de overige sessies kunt u zich nog wel aanmelden.


Programma & Sprekers

Het programma ziet er als volgt ui. De precieze invulling van het seminar is uiteraard afhankelijk van de plannen van het (nieuwe?) kabinet en de behandeling daarvan in het parlement. 

 Han Bakker
Han Bakker

Belastingplan 2018

Het Belastingplan 2018 is in potlood geschreven. Wat zijn op dit moment de (voorgenomen) veranderingen voor 2018 en wat gaat Rutte 3 losmaken? En hoe zien de nieuwe bruto-nettoberekeningen eruit? Traditiegetrouw neemt Han het Belastingplan met u door. 

 Han Bakker
Han Bakker

Actualiteiten Loonheffingen 2018

Han zet uiteen wat er nog in de pijplijn zit. Hij staat stil bij de aanvulling op de WW, we kijken naar de invoering van de LIV en de laatste actualiteiten op het gebied van de loon- en premieheffing worden met u doorgenomen. 

Doortje Engelen
Doortje Engelen RPP

Vooruitblik Cobra Jaarwerkrelease Cobra Salaris

Een korte vooruitblik op de Cobra Jaarwerkrelease, tips & trucs voor de inrichting en de aankomende einde jaarwerkzaamheden in Cobra. Ook lichten we een tipje van de sluier op van het nieuwe Cobra Salaris.

Wilma Engels  SD Worx Ralph Koks
Mr. Wilma Engels              Mr. Ralph Koks

Actualiteit Arbeidsrecht

Onze juristen nemen de wetswijzigingen van het afgelopen jaar met u door. Verder is de Wet Werk en Zekerheid inmiddels ruim 2 jaar van kracht, en dat heeft ook het afgelopen jaar weer tot interessante rechtspraak geleid. We laten verschillende interessante thema’s aan bod komen, zoals discrimatie, uitingen op social media en arbeidsongeschiktheid. Tot slot blikken wij met u vooruit naar eventuele toekomstige wetswijzigingen voor het jaar 2018.

Tijden en tarief

Het seminar start om 09:30 en eindigt rond 16:30 met aansluitend een hapje en drankje. Vanaf 09:00 bent u van harte welkom voor ontvangst met koffie en thee. De kosten zijn € 259,00 ex BTW per deelnemer, inclusief lunch en hand-out. Facturatie vindt plaats bij opdracht.

Inschrijven

Vul per deelnemer het inschrijfformulier in. Na de inschrijving ontvang je een bevestiging op het opgegeven e-mailadres. Voor onze sessie op 30 november in Veldhoven zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar. Voor de overige sessies kunt u zich nog wel aanmelden.


Over de sprekers

 Han Bakker
Han Bakker

Han Bakker, onafhankelijk specialist loon- en premieheffing,is een landelijk bekend specialist op het gebied van loon- en premieheffing.
Zijn kennis en ervaring heeft hij opgedaan bij zowel de overheid als in het bedrijfsleven. Han geeft veelvuldig presentaties, workshops en masterclasses op het gebied van de loon- en premieheffing. Hij is al jaren een zeer gewaardeerd spreker op onze jaarlijkse eindejaarsseminars en verdiepingssessies over de WKR en kan als geen ander zijn kennis op een duidelijke en inspirerende manier overbrengen. Met behulp van een kritische instelling, gekoppeld aan een flinke dosis humor, weet hij taaie, ingewikkelde kost om te zetten naar begrijpelijke en inzichtelijke informatie.

Doortje Engelen
Doortje Engelen RPP

Doortje Engelen RPP, is al meer dan 10 jaar Senior Consultant / branchespecialist voor Cobra HRM & Salaris.

Zij weet als geen ander de voorbeelden uit de praktijk om te buigen naar een praktische inrichting in Cobra.

Wilma Engels  SD Worx Ralph Koks
Mr. Wilma Engels              Mr. Ralph Koks

Mr. Wilma Engels, Managing Consultant Tax & Legal  en Jurist Arbeidsrecht, en Ralph Koks, Jurist Arbeidsrecht bij SD Worx, hebben beide als advocaat veel kennis en ervaring opgedaan in het arbeidsrecht.

Naast hun adviespraktijk verzorgen zij regelmatig lezingen, workshops en trainingen voor klanten van SD Worx. Ralph en Wilma leggen het complexe arbeidsrecht in begrijpelijke taal en op een praktische manier aan u uit.

 

Over de locaties

nh koningshofDonderdag 30 november - Veldhoven

NH Hotel Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven

Van der Valk AlmereMaandag 4 december -  Almere 

Van der Valk Hotel Almere
Veluwezoom 45
1327 AK Almere

Van der Valk DordrechtDonderdag 7 december - Dordrecht

Van der Valk Hotel Dordrecht
Laan van Europa 1600
3317 DB Dordrecht

nh-sparrenhorst

Dinsdag 12 december - Nunspeet

Hotel NH Veluwe Sparrenhorst
Eperweg 46, 8072 DB Nunspeet