Cobra8 Salaris Basis (SAAS) - (Webinar)

Je raakt vertrouwd met de navigatie en basisbegrippen van Cobra. Je krijgt inzicht in de mogelijkheden van Cobra Salaris en je kunt een volledige salarisproductie verwerken in een ingerichte salarisadministratie.

Trainers
Huisman
Verbeek
Kielman
Tilly Huisman,Antoine de Greef,René Verbeek,Gwendoline Kielman

Praktische info

Nederlands
Virtual classroom
1 dag
Basic
Datums & locatiesBeschikbaar
Vink je keuze aan:
Virtual classroom
553
Inschrijven

Doel

Je raakt vertrouwd met de navigatie en basisbegrippen van Cobra. Je krijgt inzicht in de mogelijkheden van Cobra Salaris en je kunt een volledige salarisproductie verwerken in een ingerichte salarisadministratie.

SD Worx spark

Doelgroep

Je bent een nieuwe gebruiker van Cobra Salaris of je bent als salarisadministrateur verantwoordelijk voor de juiste verwerking van de salarisadministratie. Deze cursus is ook interessant voor degenen die goed inzicht willen krijgen in de mogelijkheden van Cobra Salaris.

Met deze training kan aanspraak worden gemaakt op NIRPA PE-punten:
90 punten in de categorie Scholing & Vaardigheden.

Aanpak

Je hebt inhoudelijk kennis van de salarisadministratie en inzicht in het voeren hiervan.

Programma

Navigeren

 • Inloggen, accountinstellingen, tegels, modules, taken, selector
 • Filteren, zoeken, selecteren, vastpinnen

Mutaties

 • Verwerken van maandelijkse mutaties voor instroom, doorstroom en uitstroom
 • Terugwerkende kracht correcties maken (TWK)
 • Proforma’s maken

Loonopdracht

 • Salarisproductie uitvoeren: verwerken, betalen, journaliseren en aangeven
 • Status loonopdracht bewaken met de monitor
 • Loonstroken vrijgeven aan medewerkers

Algemeen

 • Afhandelen van taken:
  •  Workflows afhandelen in Mijn Taken
 •  Afhandelen van meldingen:
  • Afhandelen van meldingen en signalen in Vandaag
 • Overzichten
  • Genereren van standaard overzichten

Praktische informatie

Startdata en locatie(s)
 • vrijdag 6 oktober 2023 09:30 tot 16:30
  Online training - Teams
 • woensdag 6 december 2023 09:30 tot 16:30
  Online training - Teams
 • woensdag 13 december 2023 09:30 tot 16:30
  Online training - Teams
Prijs
553 Prijzen exclusief btw.
Info
Nederlands
Virtual classroom
1 dag
Basic
Inschrijven

Op maat van uw bedrijf?

Vraag een offerte

Geen datum beschikbaar?

Geef ons jouw interesse door indien er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor je niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij jou een nieuwe datum voor. Jouw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

SD Worx spark

Trainers

Tilly Huisman

Tilly Huisman

Sinds september 2020 werk ik als Senior Payroll Consultant bij SDWorx. Voordat ik bij SDWorx in dienst kwam, heb ik in verschillende functies gewerkt. Van administratief medewerkster tot medewerkster salaris-HRM bij onder een retail bedrijf, uitvaartonderneming en een Veiligheidsregio (non profit) tot aan de functie die ik nu bekleed binnen SDWorx. Mijn opleidingen zijn divers. Ik ben begonnen met de MEAO, daarna nog PDB en MBA gehaald (financiële tak van sport) en vervolgens PDL en VPS(Payroll) en nog een leergang HBO Personeelsmanagement gehaald. Dit werkt vaak in mijn voordeel, omdat ik financiële vraagstukken vaak goed weet te vertalen en weg weet te zetten binnen de payroll. In mijn huidige functie ondersteun ik organisaties die om welke rede dan ook “handjes” te kort komen, help en denk ik mee met de inrichting van eventuele nieuwe modules, verzorg ik payroll trainingen en geef ik advies bij procesoptimalisering. Iedere week ziet er anders uit en dat is het mooiste aan mijn functie: Afwisseling, steeds weer nieuwe mensen om mij heen en ook steeds weer iets nieuws waar ik tegen aanloop en ook zelf weer van leer. Ik kan van mijzelf zeggen dat ik een hoge arbeidsethos heb en een enorme dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Ik bezit geen 9 tot 5 mentaliteit en dat laatste brengt mij wel eens in de knoei. Maar inmiddels weet ik dat dit het aard van het beestje is en haal ik er veel voldoeding uit. Naast deze drukke job heb ik een gezin, waarvan mijn 2 kinderen niet meer thuis wonen, dus alle tijd om met mijn man leuke dingen te doen. Reizen is één van onze gezamenlijke hobby’s en dat varieert van fietsvakanties (tentje mee op de fiets) tot rondreizen. Ook het maken van lange wandelingen met mijn backpack mag ik graag doen. In het voorjaar van 2024 staat de Portugese Camino op de planning. Ik denk zo een goede balans gevonden te hebben!

Antoine de Greef

René Verbeek

René Verbeek

Hallo, mijn naam is René Verbeek en ik ben sinds 1 februari 2022 werkzaam bij SD Worx. Bij mijn vorige werkgever heb ik ongeveer twintig jaar geleden kennisgemaakt met Cobra als payroll- en HR-software. Al die jaren daarna heb ik met volle tevredenheid met de systemen gewerkt waardoor het voor mij als een logische stap voelde om als payroll consultant de overstap naar SD Worx te maken. Het is dan ook bijzonder om jullie nu te mogen trainen!

Gwendoline Kielman

Gwendoline Kielman