1. Home>

Veelgestelde vragen

Hoe vraag ik mijn gebruikersnaam op?

Via deze link kan u uw gebruikersnaam opvragen via opleidingen_NL@sdworx.com 

  Hoe pas ik mijn wachtwoord aan?

  Indien u uw wachtwoord vergeten bent of wenst aan te passen, kan u dit aangeven op het inlogscherm. U krijgt dan via het door u gekozen communicatiekanaal (vb. email) een link om uw wachtwoord voor SD Worx Academy opnieuw instellen.

  Belangrijk: Deze resetlink is voor veiligheidsredenen maar 24u geldig. Uw wachtwoord dient opgesteld te worden via volgend format:

  - Minimum 8 karakters

  - Minimum 1 alfanumeriek en 1 numeriek karakter

  - Minimum 1 speciaal teken zoals %, @,&…

  Indien u als voorkeurcommunicatie SMS heeft opgegeven in uw profiel, krijgt u een SMS met een reset code in te voeren alvorens wachtwoord te kunnen wijzigen.

   Hoe pas ik mijn gebruikersprofiel aan?

   Bij eerste registratie werd u verzocht om uw profiel te verrijken met bijkomende informatie. De keuze van de gewenste communicatiemethode (SMS, e-mail, alternatief e-mailadres) is hierbij van belang om uw paswoord te wijzigen alsook toegang te krijgen tot examensessies. Deze informatie kan u te allen tijde zelf aanpassen.

    Waar vind ik alle communicaties in verband met mijn geplande opleidingen?

    In "mijn planning" of via de notificaties bovenaan in de hoofdbalk, kan u alle informatie terugvinden.

     Waar vind ik mijn certificaten terug?

     Examencertificaat

     Wanneer u in uw examen bent geslaagd, vindt u uw examencertificaat terug onder de tab “certificaten” in uw gebruikersprofiel of via uw dashboard.

     Aanwezigheidscertificaat

     U vindt uw aanwezigheidsattesten terug onder de tab “certificaten” in uw gebruikersprofiel of via uw dashboard.

      Waar vind ik alle praktische info (plaats, datum, uur) van mijn inschrijving terug?

      Via het inschrijvingsformulier kan u zich inschrijven op een interesselijst indien er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst, stellen wij u een nieuwe datum voor via mail. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

       Hoe krijg ik toegang tot het studiemateriaal?

       Log gemakkelijk in wanneer u een webinar dient te volgen: klik hier voor het stappenplan. U wordt gevraagd om minstens 15 minuten voor aanvang van de webinar u aan te melden. U moet de hele duurtijd van de webinar ingelogd blijven en actief antwoorden op de pollvragen om recht te hebben op bijscholingspunten.

        Heb je vragen of wens je meer informatie?

        Je kan ons bereiken via opleidingen_NL@sdworx.com of telefonisch op dit nummer +31 (0) 76 523 1000