1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. Alles in huis om je personeelszaken goed te organiseren>

Je HR-werkzaamheden organiseren

hr

Wanneer je organisatie groeit, komt er steeds meer kijken bij het regelen en organiseren van je personeelszaken. Een hoop stappen op je personeelsafdeling kun je gemakkelijk digitaliseren. Met workflows automatiseer je diverse processtappen, zoals administratieve werkzaamheden die komen kijken bij verlof, verzuim, declaraties en andere handelingen. Ook als je advies nodig hebt over wet- en regelgeving, personeelsbeleid of als je ‘handjes’ zoekt, staan we voor je klaar.

Neem contact met ons op
hr

Bespaar tijd op je HR-werkzaamheden

HR-zaken vragen om secure aanpak. En dat kost tijd. Veel tijd? Zonde! Want veel processen zijn gemakkelijk te digitaliseren. Zoals verlofaanvragen, instroom en declaratie-aanvragen. Het automatiseren van veel voorkomende HR-processen bespaart je organisatie veel tijd en reduceert bovendien de kans op menselijke fouten. Maar waar begin je? Elke organisatie is tenslotte anders. Samen bekijken we nauwkeurig op welke punten we de processen in je organisatie efficiënter kunnen maken. En helpen we je bij het inrichten van de juiste workflows.

  Bereken lonen via onze ijzersterke loonmotor

  Het verlonen van medewerkers kun je gemakkelijk uitvoeren via onze salarissoftware, die je op maat bij ons kunt afnemen. Wil je het verloningsproces in jouw organisatie volledig zelf uitvoeren, dan trainen we je salarismedewerkers voor het optimaal gebruik van de software, en staan we voor je klaar ter ondersteuning. Onze applicatie bestaat uit zowel een salarisoplossing als HR-mogelijkheden voor een geïntegreerd proces.

   Meer over onze HR- en salarissoftware
   Prestatie & ontwikkeling | SD Worx

   Laat uitvoerende HR- en salariswerkzaamheden over aan onze professionals

   HR- en salariswerkzaamheden zijn tijdrovend en complex. Je kunt deze taken daarom ook uitbesteden aan de gespecialiseerde serviceteams van SD Worx. We bieden je HR- en salarisservice op maat, of je nu een klein bedrijf bent of een grote (internationale) organisatie. Je kunt de salarisverwerking deels aan ons uitbesteden, waarbij wij bijvoorbeeld de nodige controles uitvoeren, of volledig, waarbij we het hele proces van urenadministratie tot uitbetaling voor je uit handen nemen. We denken bovendien graag met je mee als het gaat om inzicht in en sturen op je loonkosten, de meest effectieve beloningsstructuur voor jouw organisatie en kansen om fiscale voordelen te behalen.

    Meer over het uitbesteden van werkzaamheden

    Kom met ons in contact

    We laten je graag zien hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw organisatie kunnen helpen.