1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. Recruitment>

Employer branding

HR

Nóg voor je nieuwe medewerker start, het gevoel van een warm welkom geven? Stel de ideale HR-wervingsstrategie op met recruitmentsoftware. Niet alleen bespaar je daardoor tijd en geld, ook zorg je voor een optimale candidate experience. 

Neem contact op voor meer informatie over employer branding
HR

Optimaliseer je employer branding met recruitmentsoftware

Slimme recruitment campagnes

Krijg je een vacature niet vervuld? Dan biedt onze recruitment software de oplossing. Vind de meest relevante kanalen om vacatures uit te zetten en trek het beste talent aan zonder verspilling van budget. Per vacature heb je de mogelijkheid om zelf je campagne samen te stellen. 

Werken-bij websites

Een reguliere bedrijfswebsite richt zicht op het aantrekken van klanten en laat zien wat je als bedrijf te bieden hebt. Wil je nieuwe medewerkers aantrekken? Dan is een werken-bij website de plek om te laten zien wat je als werkgever te bieden hebt. Communiceer via een werken-bij website op een laagdrempelige manier over extra’s die jouw organisatie biedt. Via een werken-bij website krijgen kandidaten op voorhand al feeling met het bedrijf. Zo voorkom je als organisatie dat er kandidaten solliciteren die niet matchen met bijvoorbeeld de bedrijfcultuur. Hiernaast is een werken-bij website specifiek ingericht om de effectiviteit van een wervingscampagne te kunnen meten.

    De voordelen op een rijtje:

    • Plaats vacatures en zie deze direct terug op je werken-bij website. Reacties ontvang je in een helder overzicht binnen je recruitment systeem.
    • Vergeet Excel. Dankzij recruitment software krijg je direct overzicht van alle openstaande vacatures, bijbehorende kandidaten en de fase van het proces waarin zij verkeren.
    • Bewaar toptalent in de talentpool en informeer hen over nieuwe, aansluitende vacatures.
    • Zonder kennis van marketing, campagnes en data stuur jij met onze software de prestaties van het recruitmentproces bij.
    • Stuur je kandidaten volgens de AVG-wetgeving tijdig een mail om de bewaartermijnen te verlengen of een kandidaat te verwijderen.
      Laat mij meer zien

      Kom met ons in contact

      We laten je graag zien hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw organisatie kunnen helpen.