1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. Personeel zoeken en vinden>

Personeel aannemen op projectbasis

time

Organisaties zijn continu in beweging. Misschien zit jouw organisatie in een verandertraject en zoek je specialistische kennis in een bepaald project. Of wellicht is de zoekvraag praktischer: een medewerker valt voor een tijdelijke periode, bijvoorbeeld vanwege zwangerschapsverlof uit, en je zoekt vervanging voor deze specifieke functie. In deze gevallen is detachering een manier om iemand van buitenaf in te huren.

Neem contact met ons op om tijdelijk personeel te vinden
time

Het verschil tussen uitzenden en detacheren

Indien jouw organisatie snelle op- of afschaling zoekt, bijvoorbeeld vanwege seizoenswerk of kortdurende opdrachten, dan is ondersteuning in de vorm van een oproep- of uitzendkracht een goede en snelle optie. Wil je personeel projectmatig inhuren voor een vaste periode, of is specialistische kennis in een bepaald project vereist, dan is detachering een betere oplossing. Detacheren betekent dat een arbeidskracht wordt ‘uitgeleend’ aan een andere organisatie om daar tijdelijk bepaalde werkzaamheden te gaan verrichten. De arbeidskracht is dus in dienst van een andere organisatie. Een detacheringscontract wordt aangegaan voor een bepaalde, afgebakende periode.

Interim management is tevens een vorm van detacheren: in dat geval wordt een manager tijdelijk aangetrokken indien er nog geen geschikte persoon voor het vaste dienstverband is gevonden

  Tijdelijk personeel aannemen

  Detacheerders en/of interim managers zijn vaak ho(o)g(er) opgeleid, hebben de nodige vakkennis en relatief veel werkervaring. SD Worx Staffing & Career Solutions onderhoudt een uitgebreid netwerk aan vakprofessionals in verschillende sectoren. We vormen een intermediaire rol tussen de kandidaat en de specifieke projectvraag binnen de organisatie. Bovendien zijn de HR- en salarisconsultants van SD Worx óók in te zetten op projectbasis. Handig als je ondersteuning zoekt op je HR- en salarisafdeling, zowel praktisch als meer strategisch

  In huis of op afstand

  Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden, de locatie en de projectvorm, zijn tijdelijke personeelsleden zowel op afstand in te zetten als in huis.

   De hr- en salarisconsultants van SD Worx zijn ook in te huren

   Onze eigen HR- en salarisprofessionals zijn ook in te huren, bijvoorbeeld om tijdelijke uitval op jouw HR- of salarisafdeling op te vangen, om je bij te staan in een drukke periode of voor meer structurele ondersteuning. Onze professionals zijn zowel onsite (op jouw locatie) als offsite (vanuit onze locatie) in te huren.

    Ik wil een HR- of salarisprofessional van SD Worx inhuren
    HR & organisatie | SD Worx

    Hoe gaan we te werk?

    Voor kandidaten zijn we een betrouwbare thuisbasis, met inloopkantoren in heel Nederland zodat je gemakkelijk persoonlijk met ons in contact kunt komen. We staan klaar voor het vinden van een mooie nieuwe functie, zowel tijdelijk als vast. Bij veel organisaties - groot en klein - staan we inmiddels op speed dial; we zijn een trefzekere en betrouwbare partij voor het selecteren van personeel. Bij sommige grote partijen, zoals DHL en Brocacef, werken we zelfs in huis en nemen we het hele wervingsproces uit handen. Waarmee kunnen we jou helpen?

     De voordelen van werving & selectie via SD Worx

     people icon
     Invulling passend bij jouw personeelsbestand

     benefit
     Kandidaten die weten wat ze moeten doen

     organisatie
     Makkelijk op- en afschalen wanneer nodig

     Icoon van een weegschaal
     Naleving van de actuele wet- en regelgeving

     Kom met ons in contact

     We laten je graag zien hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw organisatie kunnen helpen.