1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. Je medewerkers vormen je grootste kapitaal>

Loopbaan- & outplacementbegeleiding

header

Je bedrijf en je medewerkers staan nooit stil, zowel persoonlijke- als bedrijfsambities kunnen veranderen. Een medewerker of leidinggevende kan ervaren dat de huidige functie niet meer aansluit bij de veranderende ambities. Kies je dan voor een andere functie? Of misschien wel voor ontslag? Wij adviseren jou over de aanpak en nemen het begeleidingsproces voor je uit handen.

Neem contact met ons op
header

Begeleiding bij elke fase in de loopbaan van je werknemers

SD Worx begeleidt medewerkers in elke fase van hun loopbaan. We helpen ze hun talenten, dromen en ambities in kaart te brengen, zodat ze kunnen groeien. In hun huidige functie, of in een nieuwe functie binnen het bedrijf. Wij bieden hulp bij de interne omscholing van werknemers, coaching en preventie van stress en burn-out. Zo kun je jouw medewerkers duurzaam inzetten binnen je organisatie. Onze consultants staan je bij met kennis, ervaring en praktisch advies.

  Meer over onze colsultants

  Outplacementbegeleiding

  In het geval dat werknemer en werkgever niet verder willen met elkaar, kun je kiezen voor outplacementbegeleiding. Wij nemen de begeleiding bij het vinden van een nieuwe baan voor de ontslagen werknemer uit handen. We nemen contact met de medewerker op, stellen hem/haar gerust en leggen het doel van outplacement uit. We zorgen voor een eerste ontmoeting met een begeleidende coach helpen de medewerker om het ontslag om te zetten in een transitie naar nieuwe loopbaanmogelijkheden

   Waarom outplacementbegeleiding via SD Worx?

   • Je bent zeker dat je de in Nederland geldende outplacementwetgeving naleeft.
   • Je zorgt voor een positief imago van het bedrijf, zowel intern als extern.
   • Je behoudt de vrede binnen uw bedrijf na het ontslag.
   • Je garandeert meer serene vertrekvoorwaarden voor ontslagen werknemers.
   • Je geeft blijk van erkenning en waardering voor uw voormalige medewerkers
    Neem contact met ons op

    Kom met ons in contact

    We laten je graag zien hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw organisatie kunnen helpen.