1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. salaris & beloning>

Lonen zijn vaak de grootste kostenpost en de grootste kopzorg

fiscaal

De grootste kostenpost voor vele organisaties is helaas ook vaak de minst transparante. Het in kaart brengen, optimaliseren en budgetteren van je totale personeelskosten is dan ook essentieel. Daarnaast hebben organisaties de plicht om continu te blijven voldoen aan fiscale wet- en regelgeving. We helpen je graag bij het verlichten van deze lasten – letterlijk en figuurlijk.

Neem contact met ons op
fiscaal

Sturen op loonkosten met SD Worx Budget

Budget is een intelligente tool die je verloningsstructuur in kaart brengt en overzichtelijk maakt. Van analyse tot rapportering, ervaar het gebruiksgemak van het van bijvoorbeeld realtime inzicht in loonkosten, budgetprognose, dashboards en rapporteringen en uitgebreide simulatiemogelijkheden. Berekeningen die doorgaans zwaar en complex zijn, voer je met SD Worx Budget in een handomdraai uit.

  Laat mij meer zien

  Visualiseer verlonings- en arbeidsvoorwaardenpakketten met SD Worx Benefits

  Medewerkers helder en realtime inzicht geven in hun verloningspakket en arbeidsvoorwaarden gebeurt vaak nog te weinig. Medewerkers die zelf zien hoe hun arbeidsvoorwaardenpakket is opgebouwd, wat de bijbehorende mogelijkheden zijn en hoe je het beste pakket voor jezelf inricht, zijn meer betrokken en tevreden. Onze softwaretool SD Worx Benefits biedt jouw medewerkers deze inzichten en geeft je de sturingsinformatie die je nodig hebt om je personeelsbeleid zo optimaal mogelijk in te richten.

   Laat mij meer zien
   HR & organisatie | SD Worx

   Advies over fiscale- en salarisvraagstukken

   De ervaren HR- en salarisconsultants en fiscalisten van SD Worx helpen je kosten te besparen, het beste uit je personeelsbestand te halen en om te groeien als aantrekkelijk werkgever. We denken actief met je mee over waar je fiscale voordelen kunt behalen, bijvoorbeeld in de WKR-regeling. We vertalen complexe wet- en regelgeving naar praktische adviezen en handvaten.

    Meer over fiscaal- of salarisadvies

    Kom met ons in contact

    We laten je graag zien hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw organisatie kunnen helpen.