1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. Tijd & planning>

Projectmanagement

personeel

Een duidelijk overzicht van de tijd die is gewerkt op projecten – om een gedetailleerd inzicht te krijgen in budgetten, kosten en capaciteit.

Boek een demo
personeel

Wat is de status van project X? Kun je medewerkers schuiven voor een optimale bezetting? Waar houden je medewerkers zich dagdagelijks mee bezig? Die informatie haal je eenvoudig uit onze projectmanagement software.

  Taak & Activiteit

  Als je ook de tijd registreert die aan taken en activiteiten besteed wordt, helpt tijdsregistratie bij het berekenen van een exacte kostprijs.

  • Hoelang duurt een bepaalde taak of proces gemiddeld?
  • Hoeveel tijd krijgt een klant?
  • Hoeveel kost het uitvoeren van een bepaald taak of proces? Met andere woorden: je weet hoe en waaraan je medewerkers tijd besteden.

   Planning

   Een goede planning is onmisbaar voor iedere organisatie. Of het nu gaat om projectplanning of personeelsplanning. Voor een effectieve planning is wel veel informatie nodig. Een belangrijk criterium bij het zoeken naar een geschikte oplossing is dan ook hoe alle benodigde informatie op het juiste moment de planner bereikt. Met onze internationale ervaring zien wij twee soorten planning. Teamplanning, waar inzicht in beschikbare tijd voorop staat, en planning op behoefte. Deze laatste wordt vaker gebruikt in de retail en bij grote bedrijven.

    Partner

    Onze partner voor projectmanagement software is Protime, onderdeel van SD Worx en marktleider op het gebied van oplossingen in tijdregistratie, toegangscontrole en personeelsplanning.