effectief personeel inzetten

Effectief personeel inzetten


Hoe zorg je ervoor dat je organisatie zo efficiënt mogelijk werkt? De juiste inzet van medewerkers, in- en extern, voor een strategisch slimme en efficiënte personeelsplanning, is niet eenvoudig. Het vraagt om grondige analyses. Over bemanning, tijdsbesteding, vaardigheden en de risicofactoren bijvoorbeeld. We adviseren graag over personeelsoplossingen als outsourcing, flexibele krachten of detachering. Direct ondersteuning gewenst? Onze consultants gaan graag aan de slag met het inventariseren, opzetten, inrichten en uitrollen van de HR-processen binnen jouw organisatie. Bij elke stap van het planningsproces bieden wij de gewenste ondersteuning, die meer efficiëntie en meer productiviteit oplevert. Gegarandeerd!

Vraag een offerte aan

Onze oplossingen

RelyOn Nutec: Een flexibele en wendbare oplossing én actueel inzicht in HR-data

Door een koppeling tussen Cobra en Protime wordt de urenregistratie, inclusief de uit te betalen overuren, automatisch meegenomen in de salarisuitbetaling. Geen handmatige handelingen meer.

  • Tijdwinst door digitalisering
  • Een flexibele en wendbare oplossing
  • Actueel inzicht in HR-data

Lees meer
“Ons werkproces is verder gedigitaliseerd, een enorme efficiëntieslag. En waar een aanpassing vroeger veel tijd en geld kostte, was het nu binnen een uur geregeld.”
Michel Michon Manager HR RelyOn Nutec