Cobra HRM rapportage

Cobra HRM rapportages

150+ standaard rapportages of eenvoudig zelf te maken

Cobra HRM is een compleet HR-systeem, volledig geïntegreerd met Cobra Salaris en voor iedereen en overal, vanaf elk device, toegankelijk. Het biedt bovendien uitgebreide selfservice mogelijkheden voor medewerkers en managers. Dit betekent dat iedereen, afhankelijk van de rechten die toegewezen zijn, hierin zijn eigen handelingen kan doen op het gebied van HRM en salarisadministratie. En dat er één centraal en overzichtelijk digitaal personeelsdossier gebruikt wordt.

Vraag een demo aan

HR-rapportages maken

Ook voor managers bevat het systeem handige functies, zoals het genereren van HR-rapportages. Hierbij zijn de mogelijkheden uitgebreid, Cobra biedt 150+ standaard rapportage mogelijkheden; van administratief tot managementrapportages. Over het huidige jaar of over voorgaande jaren. En gebaseerd op één organisatie, of meerdere. Daarnaast is het mogelijk om in te zoomen op overzichten, data te exporteren naar Excel voor verdere analyse of overzichten te delen als PDF bestand. En vind je tussen de standaard rapportages niet wat je zoekt? Met de Report Builder tool ben je in staat zelf eigen HR-rapportages op te stellen en op te slaan in Cobra. Er is hiervoor ook een speciale cursus te volgen.

Cursus Reportbuilder

Strategische beslissingen simuleren met de dashboards van Pointlogic

Voor alle type organisaties biedt Pointlogic de juiste instrumenten om op HR-vlak kosten te beheersen en waarde te creëren. In de cloud, zodat jij je kunt richten op wat het belangrijkst is voor jou. Wij zorgen voor de rest. Lees verder > 

meer uit je data halen

Meer uit je data halen?

Met handige overzichten in dit centrale HR dossier, haal je veel waardevolle inzichten uit je data. Aan de slag met HR rapportages? Of vragen over onze tool? We laten graag zien hoe dit precies werkt. Neem contact op!

Neem contact op