Customer Experience

CX

Beste klant,

We beloven een vonk te zijn. Jij bent onze leidraad. We luisteren echt naar je en zetten ons in jouw schoenen, om echt te begrijpen waar je naar toe wil en jou te helpen schitteren.

Toewijding drijft ons vooruit. We nemen onze verantwoordelijkheid. We gaan voor resultaten. We durven ook grenzen te stellen en houden ons aan onze beloftes. 

De weg is vrij We durven de dingen vanuit een ander perspectief te bekijken. Leren en innoveren zijn voor ons als ademhalen, zodat we altijd dat stapje verder gaan en jou ook in topvorm kunnen houden. 

We geloven in elkaar. We hebben vertrouwen in onszelf, in het team en in jou. We houden de dialoog altijd open en blijven samen zoeken naar oplossingen. 

Een voor allen. Allen voor één. Zelfs als we niet fysiek bij elkaar zijn, handelen we als één. We delen onze talenten en vieren onze verschillen.  We maken allemaal deel uit van de SD Worx-familie.

Geloof niet gewoon wat wij zeggen, dit zeggen onze klanten

"Heel tevreden over de klantenservice en snelle reacties."

Voula Zapantis - Sr. Payroll Specialist - Atlas Air Inc.

"Dankzij de vele beschikbare profielen en diensten kan SD Worx elke vraag beantwoorden: van vragen over lonen tot juridisch complexe vraagstukken."

Dietske Devillé - HR Responsible - Korys

"Altijd een goede service. Proactief en denkt mee met ons bedrijf."

Michael Boelaert - Business Controller / Office Manager - Forbo Flooring Systems

Succesverhalen