1. Home>
  2. Over SD Worx>

Pers

Je zoekt als journalist informatie over loon- of personeelsbeleid? Je vraagt je af hoe bedrijven hun personeel optimaal kunnen inzetten? Je zoekt trends in personeelszaken of HR in het algemeen? Je bent benieuwd naar de impact van digitalisering en robotisering op de arbeidsmarkt? En of de freelancers het zullen overnemen van medewerkers die vast in dienst zijn? Of wil je weten hoe het nu precies zit met de nieuwe wetsvoorstellen of wetten rond arbeid? Of heb je vragen over internationale tewerkstelling?

Perscontacten

Linda van Swaal
Linda van Swaal
linda.vanswaal@sdworx.com
+31 (0)651 31 25 91

SD Worx is actief in tien landen, de nummer 2 in Europa en staat wereldwijd in de top 5. Meer dan 65.000 grote en kleine organisaties, actief in diverse sectoren, zijn klant. Dat biedt een schat aan informatie over de beroepsbevolking, wereldwijd. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze persverantwoordelijke wijst u graag de weg!

Pieter Goetgebuer
Pieter Goetgebuer
Pieter.goetgebuer@sdworx.com
+32 (0)497 45 36 73
+32 (0)3 201 76 68
SD Worx Team Contract Extension

SD Worx verlengt contract met twee jaar en blijft tot en met 2026 hoofdsponsor van Team SD Worx

De toonaangevende Europese payroll- en HR-dienstenverlener SD Worx heeft het contract als hoofdsponsor van de beste vrouwenploeg op de UCI-ranking verlengd tot eind 2026. “We willen alles op alles zetten om die positie te behouden. Daarnaast willen we met de verlenging van onze sponsoring de verdere uitbouw van het vrouwenwielrennen in het algemeen mee faciliteren”, zegt CEO Kobe Verdonck.

complex_legislation

Ruim 33 procent Europese bedrijven ervaart complexe wetgeving als struikelblok om verloning op orde te houden

Meer dan 33 procent van de Europese bedrijven heeft moeite om hun loonlijst op orde te houden vanwege de complexiteit van de lokale wetgeving. Dat blijkt uit de Payroll Proficiency Index van SD Worx. Ook blijkt dat ruim 4 op de 10 bedrijven nu uitsluitend cloudtechnologie gebruiken voor hun verloningsproces.

Huapii_logo

SD Worx neemt meerderheidsparticipatie in huapii en breidt talent management aanbod uit

De toonaangevende Europese Payroll en HR-dienstenleverancier SD Worx neemt een meerderheidsparticipatie in het Belgische bedrijf huapii. Huapii biedt een talent platform aan dat medewerkers ownership geeft over hun carrière via skill en performance management. SD Worx versterkt zo zijn aanbod in talent management, terwijl huapii een springplank krijgt om internationaal door te breken.

Vrouw achter laptop

Learned en SD Worx gaan een samenwerkingsverband aan

Bedrijven helpen om medewerkers optimaal te ontwikkelen en laten presteren. Dat is een belangrijk gemeenschappelijk uitgangspunt voor zowel Learned als SD Worx.  Het is daarom ook niet vreemd dat SD Worx en Leaned sinds kort officiële partners in de Nederlandse markt. De HR- en salarissoftware van SD Worx is vanaf nu gekoppeld aan het aanbod van Learned.  

SD_Worx_realises_double_digit_growth

SD Worx zet dubbele groeicijfers neer in 2021

SD Worx, de toonaangevende Europese leverancier van HR- en payrolldiensten, behaalde in 2021 een geconsolideerde omzet van 858,1 miljoen euro (+15,4% ten opzichte van de 743,5 miljoen euro in 2020) en een genormaliseerde EBITDA van 115,6 miljoen euro, een stijging van 20% tegenover 2020 (96,3 miljoen euro). Het nettoresultaat bedraagt 46,8 miljoen euro.

Fietsleasing: Bike FIP

Pensioenregeling en flexibele tijdsindeling belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarden voor Nederlanders

Uit onderzoek van HR- en payrolldienstverlener SD Worx blijkt dat we veel waarde hechten aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Tegelijk hebben werknemers vaak weinig kennis van het arbeidsvoorwaardenpakket en bespreken dit onderling weinig. Aan organisaties de taak om salaris en arbeidsvoorwaarden bespreekbaar te maken.