1. Home>
  2. HR- & salarisoplossingen die jouw bedrijf helpen >

Pers

Je zoekt als journalist informatie over loon- of personeelsbeleid? Je vraagt je af hoe bedrijven hun personeel optimaal kunnen inzetten? Je zoekt trends in personeelszaken of HR in het algemeen? Je bent benieuwd naar de impact van digitalisering en robotisering op de arbeidsmarkt? En of de freelancers het zullen overnemen van medewerkers die vast in dienst zijn? Of wil je weten hoe het nu precies zit met de nieuwe wetsvoorstellen of wetten rond arbeid? Of heb je vragen over internationale tewerkstelling?

Perscontacten

Linda van Swaal
Linda van Swaal
linda.vanswaal@sdworx.com
+31 (0)651 31 25 91

SD Worx is actief in tien landen, de nummer 2 in Europa en staat wereldwijd in de top 5. Meer dan 65.000 grote en kleine organisaties, actief in diverse sectoren, zijn klant. Dat biedt een schat aan informatie over de beroepsbevolking, wereldwijd. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze persverantwoordelijke wijst u graag de weg!

Pieter Goetgebuer
Pieter Goetgebuer
Pieter.goetgebuer@sdworx.com
+32 (0)497 45 36 73
+32 (0)3 201 76 68
Bruce Fecheyr

SD Worx stelt Bruce Fecheyr-Lippens aan als Chief People Officer

HR- en payroll-dienstenleverancier SD Worx heeft Bruce Fecheyr-Lippens aangesteld als Chief People Officer. Bruce maakt deel uit van het Executive Committee en rapporteert aan CEO Kobe Verdonck.

SD Worx boekt sterke groeicijfers  in het eerste halfjaar van 2022

SD Worx boekt sterke groeicijfers in het eerste halfjaar van 2022

SD Worx, de toonaangevende Europese leverancier van HR- en payroll-diensten, heeft in de eerste helft van 2022 een geconsolideerde omzet geboekt van 475,3 miljoen euro. Dat is een stijging van 18% in vergelijking met de eerste helft van vorig jaar. De genormaliseerde EBITDA kwam uit op 70,2 miljoen euro, wat 9,2% meer is in vergelijking met de eerste helft van 2021. In de tweede helft van 2021 investeerde SD Worx fors in het aantrekken van extra medewerkers om de snelle groei van het bedrijf te ondersteunen.

Acquisition

SD Worx neemt HRPRO over en doet zijn intrede in Zuidoost-Europa

De toonaangevende Europese Payroll en HR provider SD Worx heeft HRPRO overgenomen, een HR tech bedrijf gevestigd in Zagreb, Kroatië. Met deze overname breidt SD Worx zijn lokale aanwezigheid uit tot 18 Europese landen. De HR-speler betreedt daarmee ook Zuidoost-Europa, waar het veel groeipotentieel ziet.

Flexible Worken

Onderzoek: Nederland is koploper flexibel werken

Lets meer dan de helft van de Europese kantoormedewerkers geeft aan flexibel te werken. Binnen een vast kader krijgen zij meer vrijheid, zoals flexibele werkuren. De helft van de ondervraagden geeft aan dat het bijhouden van de gewerkte uren hen helpt om een goede work-life balans te bewaren. Dat blijkt uit recent onderzoek van de Europese HR & payrolldienstverlener SD Worx.