Service levels

Kies het service level dat past bij jouw organisatie


Bij SD Worx kies je wie de salarisadministratie doet: je doet alles zelf, je besteedt enkele taken aan ons uit of je vertrouwt alles aan ons toe.
En verandert de behoefte? Dan switch je eenvoudig naar een ander service level.

Met het service level Software as a Service (SAAS) beheer je het payroll proces volledig zelf, van input tot en met de output.

Met onze salarissoftware Cobra Salaris beschikken Salaris Professionals over een geavanceerde applicatie voor een betrouwbare en efficiĆ«nte loonverwerking afgestemd op je branche. 

SD Worx verzorgt de hosting van de software en houdt Cobra Salaris wettelijk op orde. Met het CAO abonnement kunnen wij desgewenst het onderhoud en beheer van CAO en brancheregelingen verzorgen. Met de uitgebreide mogelijkheden voor medewerker self service, manager self service en het digitale salarisarchief is het delen van de output gemakkelijk en snel met iedereen in de organisatie geregeld. 

Met Core Payroll Services (CPS) houd je zelf de controle op de correcte aanlevering van mutaties. SD Worx verzorgt de salarisberekening en controles. 
Samen zorgen we er voor dat medewerkers een correcte en tijdige salarisbetaling ontvangen en dat er een juiste verantwoording in de financiële administratie is gewaarborgd. 

Inbegrepen:
> Basis data controle 
> Salarisverwerking
HR- en/of Payroll software + Helpdesk
Output 
Aanlevering aan derden

Managed Payroll Services (MPS) is een vergaande vorm van uitbesteding, waarbij SD Worx een belangrijk aantal taken overneemt.

Samen zorgen we ervoor dat medewerkers een correcte en tijdige salarisbetaling ontvangen en er een juiste verantwoording in uw financiële administratie is gewaarborgd. De overeengekomen dienstverlening wordt opgenomen in een Service Level Agreement (SLA). Deze SLA wordt jaarlijks, met uw vaste klantenbegeleider, geëvalueerd en bijgesteld. 

Inbegrepen:
> Data interpretatie en –controle HR- en/of Payroll software + Helpdesk
Verwerking en output 
Aanlevering aan derden
Basis Tax & Legal support
Basis pre run, TWK, jaarwerk

Met Payroll BPO (BPO= Business Process Outsourcing) verzorgt SD Worx de totale uitvoering van het salarisproces. U stuurt ons de gegevens van uw werknemers en wij verzorgen de rest: interpretatie, invoer, berekeningen, werknemers- en werkgeversoutput, aanleveringen aan derden. 

Inbegrepen:
> Dataverzameling en -invoer
Data interpretatie en -controle
HR- en/of Payroll software + Helpdesk
Verwerking en output 
Aanlevering aan derden
Basis Tax & Legal support
Pre run, TWK, jaarwerk
Administratieve HR-processen (optioneel)

De service levels op een rij

Servicelevels