Pers

Je zoekt als journalist informatie over loon- of personeelsbeleid? Je vraagt je af hoe bedrijven hun personeel optimaal kunnen inzetten? Je zoekt trends in personeelszaken of HR in het algemeen? Je bent benieuwd naar de impact van digitalisering en robotisering op de arbeidsmarkt? En of de freelancers het zullen overnemen van medewerkers die vast in dienst zijn? Of wil je weten hoe het nu precies zit met de nieuwe wetsvoorstellen of wetten rond arbeid? Of heb je vragen over internationale tewerkstelling?

SD Worx is actief in tien landen, de nummer 2 in Europa en staat wereldwijd in de top 5. Meer dan 65.000 grote en kleine organisaties, actief in diverse sectoren, zijn klant. Dat biedt een schat aan informatie over de beroepsbevolking, wereldwijd. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze persverantwoordelijke wijst u graag de weg!

Perscontacten 

SD Worx Nederland
Ellen Knol
ellen.knol@sdworx.com
Tel. 06 - 1005 23 28

SD Worx Belgium / Group 
Pieter Goetgebuer
T +32 (0)3 201 76 68 / M +32 (0)497 45 36 73
Pieter.goetgebuer@sdworx.com

Pers

Carlos

SD Worx start payrollactiviteit in Spanje en Portugal en benoemt Carlos Pardo tot Managing Director SD Worx Iberia

13 juli 2021

SD Worx, een toonaangevende Europese HR- & payrolldienstverlener, opent een kantoor in Madrid om zijn activiteiten in Europa verder uit te breiden. SD Worx zal payroll- en HR-diensten bieden aan internationale organisaties die onder meer actief zijn in Spanje en Portugal. Daarnaast start SD Worx ook payrolldiensten op voor de lokale markt, waarbij het mikt op private en publieke organisaties met meer dan 250 werknemers. Met meer dan 25 jaar ervaring in de Spaanse payroll- en HR-markt brengt Carlos Pardo, de voormalige CEO van Meta4, een schat aan ervaring en een sterke leiderschapsreputatie om de ambities van SD Worx in Spanje en Portugal te realiseren.

Vakantie in coronatijd: hoe stuur je medewerkers veilig op reis?

13 juli 2021

Het zomerseizoen is weer aangebroken en daar trapt van origine ook het vakantieseizoen mee af. Hoewel het vaccinatieprogramma wereldwijd op stoom komt, verschijnen er dagelijks berichten in het nieuws over landen die van kleurcode veranderen. Waar een vakantieland vandaag nog geel kleurt, kan dit morgen veranderen naar oranje of zelfs rood.

work

SD Worx neemt launch! over en versterkt zijn positie in SAP SuccessFactors-diensten

30 juni 2021

SD Worx, een toonaangevende Europese leverancier van HR- en payrolldiensten, heeft launch! overgenomen, een Nederlands bedrijf dat diensten levert rond implementering, onderhoud en outsourcing van de cloudsoftware SAP SuccessFactors. Met deze overname versterkt SD Worx zijn voetafdruk in de HR cloud- & payrollmarkt om de digitale HR-behoeften van ondernemingen in heel Europa beter te ondersteunen.

partnership

SD Worx en Vlerick Business School sluiten strategisch partnership om digitaal ecosysteem voor HR te bouwen

25 juni 2021

De toonaangevende Europese hr- en payrolldienstenleverancier SD Worx start een strategische samenwerking met Vlerick Business School om de digitalisering in de HR-wereld een extra boost te geven. Een van de initiatieven om dit mee te realiseren is het uitbouwen van een digitaal ecosysteem rond de wereld van werk en daarbuiten. SD Worx wil verder gaan dan louter een dienstverlening rond HR en payroll en zet een platform op zodat ook externe partijen hun diensten kunnen aanbieden. Het platform zal vanaf januari 2022 toegankelijk zijn en is een Europese primeur.

Persoonlijk contact is de snelste weg naar een nieuwe baan

22 juni 2021

Uit onderzoek van HR- en payrollspecialist SD Worx blijkt dat we het vaakst een baan vinden via een vriend of familielid. Zowel in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk als het Verenigd Koninkrijk kwam bijna een op de vijf werknemers (18%) bij hun huidige werkgever terecht via een persoonlijke kennis. Nieuwkomers krijgen ook een voet tussen de deur via carrièrepagina's op websites van bedrijven. Social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook en Twitter hebben op recruitment vlak nog ruimte te winnen. Dit medium staat onderaan de lijst als het gaat om het vinden van een nieuwe baan.