Pers

Je zoekt als journalist informatie over loon- of personeelsbeleid? Je vraagt je af hoe bedrijven hun personeel optimaal kunnen inzetten? Je zoekt trends in personeelszaken of HR in het algemeen? Je bent benieuwd naar de impact van digitalisering en robotisering op de arbeidsmarkt? En of de freelancers het zullen overnemen van medewerkers die vast in dienst zijn? Of wil je weten hoe het nu precies zit met de nieuwe wetsvoorstellen of wetten rond arbeid? Of heb je vragen over internationale tewerkstelling?

SD Worx is actief in tien landen, de nummer 2 in Europa en staat wereldwijd in de top 5. Meer dan 65.000 grote en kleine organisaties, actief in diverse sectoren, zijn klant. Dat biedt een schat aan informatie over de beroepsbevolking, wereldwijd. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze persverantwoordelijke wijst u graag de weg!

Perscontact Nederland

Noëlle Kuypers - Raaijmaakers
Noelle.Raaijmaakers@sdworx.com
T +31 (0)76 523 1000
M +31 (0)6 304 97 443

Pers

Maar liefst 78% van de Nederlandse zakelijke beslissers maakt gebruik van de inzichten die de HR-afdeling verschaft op basis van HR-data

12 november 2019

Breda, 12 november 2019 – Bijna driekwart van de Europese werkgevers (69%) gaat ervan uit dat de HR-afdeling inzichten verschaft op basis van HR-data. 73% vindt deze inzichten van toegevoegde waarde voor de bedrijfsvoering. Dat blijkt uit nieuw onderzoek door HR-dienstverlener SD Worx, waarbij zakelijke beslissers binnen en buiten HR werden ondervraagd.

SD Worx stelt Michael Custers aan als Chief Marketing Officer

30 september 2019

Breda, 30 september 2019 – Michael Custers start vandaag als Chief Marketing Officer bij HR-dienstenverlener SD Worx. Hij wordt onder meer verantwoordelijk voor de uitbouw van de productportfolio en de communicatie- en marketingactiviteiten van SD Worx. Michael Custers wordt lid van het executive committee en zal rechtstreeks aan CEO Kobe Verdonck rapporteren.

Onderzoek van Protime en SD Worx: bijna driekwart van de Nederlanders kan flexibel werken

26 september 2019

Breda, 24 september 2019. Flexibel werken is bij Nederlandse ondernemingen goed ingeburgerd. Maar liefst 72% van de bedrijven staan hun personeel, of bepaalde groepen werknemers, één of meerdere vormen van flexibel werken toe. Dat blijkt uit een gezamenlijk onderzoek door Protime, specialist in tijdsregistratie en personeelsplanning, en HR-dienstenleverancier SD Worx.

Nederland met 39% op kop in het gebruik van fiets voor woon-werkverkeer. Toch blijft de auto veruit het meest populair

10 september 2019

Nederland, 10 september 2019 – Hoewel de auto nog steeds het meest gebruikte vervoermiddel is, vinden iets minder dan acht van de tien (79%) Nederlandse werknemers dat hun woon-werkverkeer een goede ecologische footprint heeft. Na de auto komt de fiets, openbaar vervoer staat op de derde plaats. Dit blijkt uit een onderzoek door HR-dienstverlener SD Worx.

Kobe Verdonck benoemd tot CEO van SD Worx Group

3 september 2019

Antwerpen, 3 september 2019 – Kobe Verdonck, momenteel bestuurslid van SD Worx Holding NV, strategisch adviseur en lid van het managementteam van SD Worx Holding, volgt vanaf vandaag Steven Van Hoorebeke op als Chief Executive Officer van SD Worx Group NV, het grootste bedrijfssegment van SD Worx.