Pers

Je zoekt als journalist informatie over loon- of personeelsbeleid? Je vraagt je af hoe bedrijven hun personeel optimaal kunnen inzetten? Je zoekt trends in personeelszaken of HR in het algemeen? Je bent benieuwd naar de impact van digitalisering en robotisering op de arbeidsmarkt? En of de freelancers het zullen overnemen van medewerkers die vast in dienst zijn? Of wil je weten hoe het nu precies zit met de nieuwe wetsvoorstellen of wetten rond arbeid? Of heb je vragen over internationale tewerkstelling?

SD Worx is actief in tien landen, de nummer 2 in Europa en staat wereldwijd in de top 5. Meer dan 65.000 grote en kleine organisaties, actief in diverse sectoren, zijn klant. Dat biedt een schat aan informatie over de beroepsbevolking, wereldwijd. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze persverantwoordelijke wijst u graag de weg!

Perscontact Nederland

T +31 (0)76 523 1000

 

Pers

Office

Kwart bedrijven in Europa heeft meer mensen ontslagen als gevolg van de coronacrisis

15 april 2021

Eén jaar nadat het coronavirus voor het eerst in Europa werd gesignaleerd, kijkt HR- en payrollspecialist SD Worx wat de schade is in het bedrijfsleven. Daarvoor ondervroeg SD Worx werkgevers in acht verschillende landen, waaronder Nederland, naar de impact van corona op de lopende processen, financiële resultaten én op het welzijn van de medewerkers.

Dag van de Thuiswerker: een jaar lang thuiskantoren

16 maart 2021

Waar het thuiswerken voorheen met name werd gezien als een manier om het werk eenvoudiger te maken, door bijvoorbeeld reistijd te verminderen of uitkomst te bieden bij medische problemen, werd thuiswerken een jaar geleden plots de norm. Wat zijn dan de belangrijkste lessen die we kunnen meenemen na een jaar lang fulltime thuiswerken? Mark Bloem, directeur bij SD Worx Nederland geeft antwoord.

Employee

Ruim 6 op de 10 werknemers hebben weinig vertrouwen in het vinden van een nieuwe baan

15 maart 2021

Er is vanuit het werkveld veel vraag naar goed getrainde werknemers. Toch hebben 6 op de 10 werknemers (64.4%) weinig vertrouwen in het vinden van een nieuwe baan. Het is steeds belangrijker geworden altijd te blijven leren, maar uit een onderzoek van HR- en salarisdienstverlener SD Worx in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk blijkt dat dertig procent van de Nederlandse werknemers niet regelmatig trainingen volgt om zichzelf te ontwikkelen. Deze ontwikkeling is echter bepalend voor de volgende stappen die werknemers willen zetten in hun loopbaan.

Patricia

SD Worx verwelkomt Patricia Molenaar als Senior Vice President Mid-Market, Large Enterprises, Public Sector en International Markets

7 maart 2021

De toonaangevende Europese HR- en payrolldienstenprovider SD Worx heeft Patricia Molenaar aangesteld als Senior Vice President voor Mid-Market, Large Enterprises, Public Sector en International Markets. Patricia Molenaar zal toetreden tot het directiecomité en rechtstreeks rapporteren aan CEO Kobe Verdonck.

SD Worx behaalt positieve winstresultaten  ondanks de coronacrisis

SD Worx behaalt positieve winstresultaten ondanks de coronacrisis

26 februari 2021

SD Worx, een toonaangevende Europese leverancier van HR- en payrolldiensten, realiseerde in 2020 een geconsolideerde omzet van 743,3 miljoen euro (-3,2% t.o.v. 2019) en een genormaliseerde EBITDA van 77,3 miljoen euro (+15,3% t.o.v. 2019). De genormaliseerde EBITDA omvat investeringen in digitale transformatie voor een bedrag van 11,8 miljoen euro.