Samenwerking SD Worx en Talentsoft een succes voor de Nederlandse Markt

7 december 2017

SD Worx en Talentsoft zijn sinds kort officiële partners in het aanbieden van HR software totaaloplossingen voor de Nederlandse markt. Cobra HRM & Salaris, de alles-in-één HRM- en Salarissoftware van SD Worx, is vanaf nu uitgerust met een koppeling met Talentsoft. Daarmee krijgen HR-managers in één oogopslag inzicht in alle HR-processen, van Talentmanagement tot en met salarisverwerking. 

Jan-Henk van Bennekom, Commercieel Directeur van SD Worx: “We horen van klanten dat de HR-oplossingen van SD Worx en Talentsoft goed op elkaar aansluiten, zowel voor de lokale (Nederlandse) organisatie, als voor de organisaties die een internationale oplossing zoeken. Hierdoor krijgt de klant vanuit de ‘best-of-breed’ gedachte een HR-eco systeem Dat voor alle HR-processen, van Talentmanagement tot en met salarisverwerking, de best mogelijke ondersteuning biedt. Niet alleen voor de HR- en salarisprofessional maar ook voor alle medewerkers en management. Een win voor alle gebruikers!”

Een perfecte combinatie dus die helemaal past bij de wensen van organisaties van vandaag de dag. Dit blijkt uit de eerste successen die al zijn voortgekomen uit deze samenwerking. Zo heeft het Koninklijke Nederlandse familiebedrijf Rotra, de vertrouwde en gerenommeerde One Stop Logistic Shop, gekozen voor de combinatie van SD Worx en Talentsoft. Als vooraanstaand logistiekdienstverlener gaat Rotra naast Core HR en Payroll, verzorgd door SD Worx, ook zijn soft HR processen professionaliseren. Dat doen zij met Recruitment,  Learning, Performance en Competentiemanagement geleverd door Talentsoft. Alles onder één contract, met één factuur. 

Jan-Herman Hanskamp, Corporate HR Manager, heeft als ambitie met zijn medewerkers ‘Leading Logistics’ te zijn. “De keuze voor SD Worx & Talentsoft betekent voor Rotra een professionaliseringsslag, waardoor we nog beter in staat zijn het beste uit onze mensen te halen en hen via 1 portal te faciliteren met alles wat van belang is voor hun loopbaan binnen ons bedrijf“, aldus Jan-Herman Hanskamp. 

Ko Tanis, Senior Sales Manager bij Talentsoft, vertelt enthousiast “De samenwerking met SD Worx verloopt prima, we vullen elkaar perfect aan. Vandaar al de eerste successen en er zullen er nog veel meer volgen! Ik kijk uit naar de verdere samenwerkingen en de oplossingen die wij HR organisaties in heel Nederland kunnen gaan bieden.

www.talentsoft.nl