Pers

Je zoekt als journalist informatie over loon- of personeelsbeleid? Je vraagt je af hoe bedrijven hun personeel optimaal kunnen inzetten? Je zoekt trends in personeelszaken of HR in het algemeen? Je bent benieuwd naar de impact van digitalisering en robotisering op de arbeidsmarkt? En of de freelancers het zullen overnemen van medewerkers die vast in dienst zijn? Of wil je weten hoe het nu precies zit met de nieuwe wetsvoorstellen of wetten rond arbeid? Of heb je vragen over internationale tewerkstelling?

SD Worx is actief in tien landen, de nummer 2 in Europa en staat wereldwijd in de top 5. Meer dan 65.000 grote en kleine organisaties, actief in diverse sectoren, zijn klant. Dat biedt een schat aan informatie over de beroepsbevolking, wereldwijd. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze persverantwoordelijke wijst u graag de weg!

Perscontact Nederland

Noëlle Kuypers - Raaijmaakers
Noelle.Raaijmaakers@sdworx.com
T +31 (0)76 523 1000
M +31 (0)6 304 97 443

Pers

Helft van de Nederlandse werknemers denkt aan het werk in privétijd, maar de meerderheid vindt dat niet erg

20 december 2018

Breda, 18 december 2018 – 51% van de werknemers in Nederland zegt dat ze in hun privétijd vaak aan het werk denken, maar 86% van hen heeft geen problemen met het combineren van werk en privéleven. Met de feestdagen voor de deur moeten werkgevers extra feeling houden met het sentiment op de werkvloer en nadenken over hoe ze de juiste balans voor hun werknemers kunnen behouden. Dat blijkt uit een onderzoek door hr-dienstenverlener SD Worx bij vijfduizend werknemers in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Dominic Müller wordt Managing Director SD Worx Zwitserland

17 december 2018

Brussel, 17 december 2018. HR- en payrolldienstverlener SD Worx heeft Dominic Müller aangesteld als Managing Director voor de activiteiten in Zwitserland. Hij zal rapporteren aan Thierry Vanbever, Managing Director International bij SD Worx Group.

Drie op de tien Nederlandse freelancers willen op lange termijn freelancer blijven

27 november 2018

Breda, 27 november 2018 | Nu freelancers een steeds groter deel van de beroepsbevolking uitmaken, zien mensen deze manier van werken steeds meer als een loopbaankeuze en niet alleen als een handige kortetermijnoplossing. Één derde van de freelancers (33,3%) is van plan om op lange termijn freelancer te blijven en slechts 8,3% van de mensen die momenteel op deze manier werken, wil in de toekomst opnieuw als werknemer aan de slag.

SD Worx wint internationale Customer Experience Award

22 november 2018

Breda, 21 november 2018. HR-dienstenverlener SD Worx heeft in België een award gewonnen voor klantgerichtheid in de categorie Business Change or Transformation. De award werd uitgereikt door CXPA, de Customer Experience Professionals Association.

Bijna de helft van de Nederlandse werknemers wil een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, maar op dit moment heeft minder dan een kwart hier invloed op.

16 oktober 2018