Pers

Je zoekt als journalist informatie over loon- of personeelsbeleid? Je vraagt je af hoe bedrijven hun personeel optimaal kunnen inzetten? Je zoekt trends in personeelszaken of HR in het algemeen? Je bent benieuwd naar de impact van digitalisering en robotisering op de arbeidsmarkt? En of de freelancers het zullen overnemen van medewerkers die vast in dienst zijn? Of wil je weten hoe het nu precies zit met de nieuwe wetsvoorstellen of wetten rond arbeid? Of heb je vragen over internationale tewerkstelling?

SD Worx is actief in tien landen, de nummer 2 in Europa en staat wereldwijd in de top 5. Meer dan 65.000 grote en kleine organisaties, actief in diverse sectoren, zijn klant. Dat biedt een schat aan informatie over de beroepsbevolking, wereldwijd. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. Onze persverantwoordelijke wijst u graag de weg!

Perscontact Nederland

Noëlle Kuypers - Raaijmaakers
Noelle.Raaijmaakers@sdworx.com
T +31 (0)76 523 1000
M +31 (0)6 304 97 443

Pers

Patricia

SD Worx verwelkomt Patricia Molenaar als Senior Vice President Mid-Market, Large Enterprises, Public Sector en International Markets

7 maart 2021

De toonaangevende Europese HR- en payrolldienstenprovider SD Worx heeft Patricia Molenaar aangesteld als Senior Vice President voor Mid-Market, Large Enterprises, Public Sector en International Markets. Patricia Molenaar zal toetreden tot het directiecomité en rechtstreeks rapporteren aan CEO Kobe Verdonck.

SD Worx behaalt positieve winstresultaten  ondanks de coronacrisis

SD Worx behaalt positieve winstresultaten ondanks de coronacrisis

26 februari 2021

SD Worx, een toonaangevende Europese leverancier van HR- en payrolldiensten, realiseerde in 2020 een geconsolideerde omzet van 743,3 miljoen euro (-3,2% t.o.v. 2019) en een genormaliseerde EBITDA van 77,3 miljoen euro (+15,3% t.o.v. 2019). De genormaliseerde EBITDA omvat investeringen in digitale transformatie voor een bedrag van 11,8 miljoen euro.

poland

SD Worx opent nieuw kantoor in Polen

2 februari 2021

SD Worx, een toonaangevende Europese hr- en payrolldienstenprovider, opende een operationeel centrum in Katowice (Polen). De geografische uitbreiding naar Centraal-Europa verstevigt de internationale groeistrategie van SD Worx en ondersteunt de wereldwijde expansie van zijn klanten met payroll- en hr-diensten.

Ruim helft Nederlanders openhartig over salaris

14 januari 2021

Meer dan de helft (54%) van de Nederlandse werknemers voelt zich comfortabel bij salarisonderhandelingen en ze nemen ook vaak het initiatief om een gesprek hierover aan te gaan met de werkgever.

Team SD Worx bereidt seizoen 2021 voor aan Costa Blanca

Team SD Worx bereidt seizoen 2021 voor aan Costa Blanca

12 januari 2021

Team SD Worx is neergestreken in Denia voor het eerste trainingskamp van tien dagen als voorbereiding op het seizoen 2021.