1. Home>
  2. Onze oplossingen>
  3. Alles in huis om je personeelszaken goed te organiseren>
  4. Maak kennis met de arbeidsjuristen van SD Worx >

Marie-José Witkop

Legal consultant

nl_nl Marie-Jose Witkop

Na mijn opleiding Hbo-Rechten (LL.B.) aan de Juridische Hogeschool in Tilburg (Avans/Fontys) ben ik bij SD Worx in dienst getreden als juridisch medewerker. Na een aantal jaren kreeg ik de behoefte om meer de diepte in te gaan. Ik heb hiertoe de opleiding Specialist Arbeidsrecht (Post-Master via het AN-i) met succes afgerond en ben vervolgens doorgegroeid naar de functie Legal Consultant.

Ik adviseer hoofdzakelijk over arbeidsrechtelijke vraagstukken, maar kan ook assisteren bij diverse arbeidsmigratierechtelijke vragen.

Juist het internationale karakter van SD Worx spreekt mij aan. Naast Nederlandse klanten werken we ook veel samen met buitenlandse klanten, die werknemers in Nederland tewerkstellen. Zij hebben niet altijd even veel kennis over het Nederlandse arbeidsrecht. Ik vind het daarom extra belangrijk om onze klanten van een helder en vooral ook praktisch advies te voorzien. Het is dan ook mijn taak als jurist om een zo duidelijk mogelijke vertaalslag te maken van de (wettelijke) theorie naar de toepassing en uitwerking daarvan in de praktijk.

Naast werk vind ik ook mijn privéleven erg belangrijk. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin en vrienden, sport ik graag en maak ik van het leven een (bourgondisch) feestje! Daar is Breda natuurlijk de perfecte stad voor!

Connect met mij op LinkedIn
nl_nl Marie-Jose Witkop