1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. Salaris & beloning >

Werken met internationale medewerkers

Events

Ga je je eerste medewerker over de grens aannemen? Of werk je met buitenlandse medewerkers in Nederland? Hier komt vaak administratief een hoop bij kijken. Gelukkig kan SD Worx een hoop voor je regelen

Neem contact met ons op
Events

Een Nederlandse werknemer inzetten buiten de Nederlandse grenzen

Steeds vaker komt het voor dat een Nederlandse werknemer,al dan niet tijdelijk, werkzaamheden verricht buiten de Nederlandse landsgrenzen. Een buitenlandse werkgever is dan verplicht om het salaris van de Nederlandse medewerker uit te betalen volgens de Nederlandse wet- en regelgeving. Deze verloning kun je aan ons overlaten; SD Worx is een Europese organisatie en gespecialiseerd in internationale verloning.

  Meer over internationaal verlonen

  Een buitenlandse werknemer inzetten binnen de Nederlandse grenzen

  Als je een buitenlandse werknemer inzet binnen de Nederlandse grenzen, gelden de fiscale verloningsregels van het desbetreffende herkomstland van de medewerker. Laat deze verloning over aan de internationale payrollexperts van SD Worx.

   Meer over internationaal verlonen

   Een buitenlandse medewerker inzetten buiten de Nederlandse grenzen

   Als je vanuit Nederland een buitenlandse medewerker wil inzetten buiten de Nederlandse grenzen, heb je te maken met de verloningsregels van het herkomstland van de betreffende medewerker. Ook in dat geval staat ons internationale payrollteam voor je klaar.

    Meer over internationaal verlonen

    Kom met ons in contact

    We laten je graag zien hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw organisatie kunnen helpen.