Trainingen

Voor HR- en salarisprofessionals

MEDEDELING: In verband met de Corona-uitbraak hebben wij wat aanpassingen gedaan aan ons beleid. We zijn blij te kunnen melden dat wij ondertussen alle trainingen op afstand kunnen aanbieden in de vorm van een webinar. Heb je je ingeschreven voor een training? Deze gaat dus gewoon door. 

Met ons uitgebreide aanbod aan praktijktrainingen en workshops bieden wij HR- en salarisprofessionals toegang tot de meest actuele kennis en ontwikkelingen op HR- en salarisvlak. Onze ervaren consultants staan voor je klaar om hun kennis te delen tijdens een van de trainingen. Daarnaast zijn onze consultants ook in te huren als het gaat om specifieke projecten of vraagstukken. SD Worx heeft tevens een eigen Tax & Legalteam met alle kennis in huis van arbeidsjuridische zaken. Hieronder vind je ons aanbod op het gebied van HR, salarisadministratie, arbeidsrecht en Cobra HRM & Salaris. 

Opleidingen

Jouw voordelen

  • Omdat onze consultants dagelijks bij SD Worx-klanten zijn, beschikken ze over kennis van de allerlaatste ontwikkelingen in HR en salaris. Je krijgt dus altijd up-to-date informatie
  • We bieden zowel basis- als beheerstrainingen. Nieuwe medewerkers of medewerkers die niet het beheer hoeven uit te voeren, zijn na het volgen van de basistraining direct in staat om zelfstandig met Cobra te werken.
  • Bovendien bieden we onze trainingen aan op verschillende locaties (en online), waardoor er vast ook eentje bij jou in de buurt is.