Account Manager New Business

Commerciƫle gedrevenheid

Dit is een van de eigenschappen die volledig bij jou aansluiten waardoor wij voor jou moeten kiezen. Daarnaast kent de wereld van HRM en salarisadministratie een hoge mate van vertrouwen die nieuwe klanten in jou moeten hebben. Dit dwing jij af met jouw voorkomen, je overtuigingskracht, een goede voorbereiding en je excellente communicatieve vaardigheden. 
Het gaat om 40 uur per week en je standplaats wordt Almere. 

Wat doe je nou eigenlijk écht als Accountmanager New business?

Als Accountmanager New business heb je een veelzijdige job en vorm je een belangrijke schakel in onze organisatie. 
Meer concreet:

 • Je bent verantwoordelijk voor het aanbrengen van nieuwe klanten in het MKB-segment voor de regio Noord. Dit doe je door prospectie en netwerken. Onze marketingcampagnes en ons eigen team van telemarketeers ondersteunen je hierbij.
 • Op basis van contacten met prospects ga je behoeften bepalen en creëren die je vervolgens omzet naar commerciële kansen. 
 • Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van een persoonlijke omzetdoelstelling.
 • Je werkt nauw samen andere teams, zoals de serviceafdelingen, onze productmanagers en onze consultants, om te komen tot de beste oplossing voor de klant is daarbij van groot belang. Bovendien werk je binnen SD Worx samen met onze internationale divisie voor organisaties die oplossingen zoeken over meerdere landen heen. 
account manager

Hoe ziet je dag eruit?

Je doet nog even de laatste voorbereidingen voordat je dag begint. Die belangrijke presentatie heb je goed voorbereid en je demo heb je afgestemd op de prospect. Dat wordt een mooi gesprek!

Daarna heb je een vervolgafspraak bij een andere prospect om de offerte te bespreken. Je hebt de organisatie al zo ver dat er een voorkeur is voor SD Worx, maar je moet nog de laatste concurrentie wegspelen zodat ze definitief voor jou kiezen. Je weet wat de belangrijke items zijn en hebt deze doorgesproken met de manager. Met die tips weet je het zeker,…dit gaat een opdracht worden!

Het eind van de middag heb je ingepland om naar kantoor te gaan om daar de nodige telefoontjes te doen. Dan heb je ook even de ruimte om bij je collega die inhoudelijke vraag te bespreken. Vervolgens kan je meteen de opdracht die je net hebt binnen gesleept administratief afhandelen zodat deze intern verder opgevolgd wordt. Je bekijkt ten slotte in Salesforce hoe jouw teamresultaten eruit zien. 

Hoe ziet je team eruit?

Samen met 8 andere Accountmanagers - zowel New als Existing business-  vorm je het salesteam. Je rapporteert direct aan je manager, die ook nog eens de commercieel directeur is. Lekkere korte lijntjes dus. 

Wat vragen wij?

 • Je hebt een afgeronde hbo- opleiding.
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
 • Je communiceert duidelijk, helder en zakelijk en je brengt ideeën en feiten op een duidelijke en gestructureerde manier over. Ook kun je goed luisteren en waar nodig vraag je om opheldering. 
 • Commerciële skills en een gedrevenheid om de gestelde targets te realiseren zijn jou niet vreemd.
 • Je bent alert op commerciële kansen bij de prospect en weet deze te vertalen in oplossingen.
 • Je bent in staat om efficiënt en zelfstandig te werken.
 • Je bent sociaal vaardig en beschikt over een gezonde dosis humor.
 • Een goede beheersing van de Engelse taal is een vereiste. 
 • Affiniteit met HR & Payroll en automatisering is wel heel handig in onze business.
 

Wat bieden wij?

 • Een prima salaris, een leaseauto, laptop en een smartphone. Daarnaast ook allerlei secundaire arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk zijn een pensioenregeling en collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekeringen ook goed geregeld.
 • Enthousiaste collega’s, zelfstandigheid, mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en een goede werksfeer. We hebben een open en informele werkomgeving, met maandelijkse borrels & gezamenlijke lunches, muziek quizzen, sporttoernooien en een personeelsfeest op zijn tijd. Onze vitaliteitscommissie zorgt ervoor dat ook op het werk er ruimte is voor ontspanning en het onderhouden van sociale contacten met je collega’s.
 • Noem nou bijvoorbeeld de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Wil je een cursus of opleiding volgen? Dan kun je bij ons een diploma of certificaat halen. 
 • 30 vakantiedagen. 
 • Samenwerken in een internationale omgeving met collega's uit onder andere Nederland, en onze andere 9 SD Worx-landen.
 

Hoe is de sollicitatieprocedure ?

Stap 1: Solliciteer! 
Stuur met behulp van deze link je CV en een korte motivatie en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Stap 2: Eerste gesprek
Je komt bij ons op gesprek om kennis te maken en om elkaar het hemd van het lijf te vragen. We hopen dat jij ook wat moeilijke vragen voor óns hebt. 

Stap 3: Tweede gesprek
Na die eerste kennismaking zijn er nog meer mensen die je allerlei vragen willen stellen, je toekomstige leidinggevende bijvoorbeeld. Dus je komt gewoon nóg een keer babbelen.

Stap 4: Contractvoorstel
We doen jou een aanbod. Hopelijk bevalt het je.

Stap 5: In dienst
Nadat je je contract hebt getekend gaan wij zorgen dat er een gezellige werkplek voor je klaar is op je eerste werkdag. Welkom!

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met Elly Vriends, onze Manager HR & Facility.

 • 06-12985541
 • Elly.vriends@sdworx.com
 

Solliciteer