Analist HRM - Payroll (Almere)

Om ons development team op onze vestiging in Almere te versterken, zoeken wij een proactieve en enthousiaste Analist HRM-Payroll (fulltime M/V).

Wat zoeken wij ?

Vind jij het een uitdaging om de vragen en wensen van gebruikers te vertalen in innovatieve software oplossingen? Wil jij meedenken om het beste HRM- en Payrollsysteem te realiseren? Heb jij kennis van het snijvlak tussen HRM/Payroll en automatisering. Dan zoeken wij jou!

Jobs

Wat verwachten wij?

We verwachten iemand met HBO denkniveau die ideeën kan uitwerken zodat deze samen met onze developers kunnen worden gerealiseerd. Iemand die in een sprankelend team wil samenwerken en stevig in zijn/haar schoenen staat om zijn ideeën te verdedigen, maar ook goed kan luisteren. Ervaring in het werken in Agile/SCRUM projecten is een pré.

Wat biedt SD Worx ?

  • Een uitdagende, fulltime functie met veel zelfstandigheid.
  • Innovatieve projecten.
  • Ruimte om te groeien en opleidingsmogelijkheden.
  • Een informele en open werkomgeving
  • Een goed en marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

Hoe is de sollicitatieprocedure?

Stap 1: Solliciteer!
Stuur met behulp van deze link je CV en een korte motivatie en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Stap 2: Eerste gesprek
Je komt bij ons op gesprek om kennis te maken en om elkaar het hemd van het lijf te vragen. We hopen dat jij ook wat moeilijke vragen voor óns hebt.

Stap 3: Tweede gesprek
Na die eerste kennismaking zijn er nog meer mensen die je allerlei vragen willen stellen, je toekomstige leidinggevende bijvoorbeeld. Dus je komt gewoon nóg een keer babbelen.

Stap 4: Contractvoorstel
We doen jou een aanbod. Hopelijk bevalt het je.

Stap 5: In dienst
Nadat je je contract hebt getekend gaan wij zorgen dat er een gezellige werkplek voor je klaar is op je eerste werkdag. Welkom!

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met Elly Vriends, onze manager HR & Facility via 06-12985541 of Elly.vriends@sdworx.com.

Werken bij SD Worx