Payroll- en HR-administratie

Efficiënte en correcte verwerking van payroll- en HR-zaken

Of je nou denkt vanuit een grote organisatie, een mkb of een start-up. De salarisadministratie wil je altijd goed geregeld hebben. Consistent en correct. En als je salarisadministrateur uitvalt, wil je het liefst meteen een passende oplossing. Logisch! Bij SD Worx zit je goed, voor de juiste systemen en services om verloning zelf goed te organiseren. Maar ook voor gedeeltelijke of volledige uitbesteding van HR-processen of een tijdelijke vervangende medewerker voor je salarisadministratie.

Onze oplossingen

Cobra HRM & Salaris

Alles-in-één HRM & Salarissysteem, voor iedereen, altijd, overal & op elk apparaat!

Lees meer

Payroll dienstverlening

Verschillende servicelevels voor het uitbesteden van je salarisverwerking.

Lees meer

Interim payroll- en HR-professionals

Tijdelijke onderbezetting? We zijn per direct voor jou beschikbaar.

Lees meer

Scotch & Soda

In een prachtig grachtenpand aan de Keizersgracht ontvingen payroll administrator Mandy Visser en HR projectcoördinator Lonneke Pelk ons voor een bijzonder kijkje in de HR-keuken van het Amsterdamse modemerk. Met 150 winkels en 8.000 verkooppunten is het één van de grootste merken van Nederland.

 

Mandy werkt sinds 2015 bij Scotch & Soda, waar ze volledig verantwoordelijk is voor alle payrollzaken voor alle medewerkers van de eigen winkels in Europa: “Dat zijn toch al snel zo een 1.200 mensen.” Lonneke begon als HR Executive bij Scotch & Soda, maar wilde zich meer richten op HR-projecten.

Scotch and Soda
Met dit uniforme systeem hebben we één 'single source of truth' gecreëerd. Dat heeft ons enorm veel tijdswinst opgeleverd. Mandy Visser & Lonneke Pelk Payroll Administrator & HR Projectcoördinator Scotch & Soda