Cobra Salaris

Betrouwbare salarisadministratie en loonverwerking

Met Cobra Salaris beschik je over een geavanceerde applicatie voor een betrouwbare salarisadministratie en loonverwerking. Cobra Salaris bevat standaard alle componenten om een juiste en tijdige verwerking te realiseren en de resultaten te verantwoorden naar derden. Cobra Salaris is volledig geïntegreerd met Cobra HRM voor HR processen van werving tot aan uitstroom. De Self Service mogelijkheden voor medewerkers en managers en het digitale salarisarchief bieden online mogelijkheden om de output van de verwerking gemakkelijk met iedereen in de organisatie te delen.

Voordelen voor jouw organisatie

  • Salarisverwerking, betrouwbaar en flexibel
  • Cobra Proforma, simulatie berekeningen maken
  • Terugwerkende kracht correcties, huidig en vorig jaren
  • Digitale aangifte
  • Batchverwerking, salaris verwerken met 1 druk op de knop
  • Cobra Salarisarchief, online archiefkast voor alle output
  • Loonverdeling, de kosten nauwkeurig verdeeld

Cobra Salaris

Betrouwbare salarisadministratie en loonverwerking

Met Cobra HRM & Salaris realiseer je de periodieke loonverwerking op efficiënte wijze, afgestemd op je branche. Opties als proforma berekeningen maken, werkkostenregelingen en loonverdelingen inrichten, correcties met terugwerkende kracht verwerken en de communicatie naar de Belastingdienst zijn standaard inbegrepen bij Cobra Salaris.  

Muteren

Volledig geïntegreerd met Cobra HRM

Cobra Salaris combineert uitgebreide functionaliteiten met eenvoudig gebruik. Met de gebruiksvriendelijke schermen voer je de loonverwerking gemakkelijk zelf uit. De loonadministratie software van SD Worx is volledig geïntegreerd met Cobra HRM. Mutaties die je in HRM doorvoert, worden dus keurig netjes klaargezet voor de eerstvolgende salarisrun. 

Snelinvoer

Flexibele loonadministratie software

Wil je veel mutaties in één keer verwerken zonder steeds van medewerker te moeten wisselen? Geen probleem met Snelinvoer!

Verloning en Batchverwerking

Salarisverwerking, betrouwbaar en flexibel

Met de Batchverwerking van Cobra voer je met 1 druk op de knop de totale loonverwerking uit. Per batch geef je aan voor welke salarisadministratie je de loonrun wilt draaien, welke rapporten geproduceerd dienen te worden en welke output bestanden je wilt genereren. 

Proforma

Eenvoudig simulatieberekeningen maken

Maak simulatieberekeningen voor collega's of sollicitanten in een omgeving die volledig los staat van je productieomgeving. Geen risico's op onbedoelde mutaties dus. 

Terugwerkende kracht correcties (TWK)

Voor het huidige jaar én voor voorgaande jaren

De flexibele loonadministratie software van Cobra maakt het mogelijk om berekeningen met terugwerkende kracht uit te voeren. Cobra Salaris heeft een handige methode van corrigeren in voorgaande perioden en jaren, zowel op medewerker niveau als in bulk voor het hele bedrijf. En voer je een wijziging door die óver het boekjaar heen van kracht is? Dan zet Cobra ook meteen een nieuwe aangifte en verzamelloonstaat voor je klaar.

Digitale output

Bespaar kosten, tijd en ruimte

Het Cobra Salarisarchief biedt de mogelijkheid om alle salarisoutput, zoals de journaalposten, digitaal te archiveren in een professioneel document management systeem. Na de loonverwerking worden deze overzichten automatisch toegevoegd aan het archief waardoor alle informatie binnen handbereik is en gemakkelijk deelbaar met anderen. Cobra houdt alle gegevens historisch vast, uiteraard met inachtneming van de geldende wet- en regelgeving.

 

Digitale loonstrook

Selfservice met ESS/MSS

De Self Service mogelijkheden voor medewerkers en managers en het digitale salarisarchief bieden online mogelijkheden om de output van de verwerking gemakkelijk met iedereen in de organisatie te delen. Door de Cobra digitale loonstrook online te regelen maak je het resultaat veiliger, overzichtelijker en toegankelijker voor anderen. 

Meer weten over ESS/MSS

 

Digitale aangifte

Veilig indienen en raadplegen

Met Cobra regel je efficiënt en volledig de digitale aangifte naar de Belastingdienst en naar derden zoals pensioenfondsen. Een wizard ondersteunt je bij de handelingen en geeft je op overzichtelijke wijze inzicht in de status van de aangifte. 

De communicatie met de Belastingdienst en een groot aantal pensioenuitvoerders is volledig geregeld. Door de beveiliging zijn berichten alleen door gecertificeerde gebruikers te raadplegen. De aangemaakte aangiftes verstuur  je direct online. Deze efficiënte werkwijze waarborgt een tijdige en juiste aanlevering van je aangiftes.

Vraag een demo aan