Cobra Salaris

Betrouwbare salarisadministratie en loonverwerking

Met Cobra Salaris beschik je over een geavanceerde applicatie voor een betrouwbare salarisadministratie en loonverwerking. Cobra Salaris bevat standaard alle componenten om een juiste en tijdige verwerking te realiseren en de resultaten te verantwoorden naar derden.

Cobra Salaris is volledig geïntegreerd met Cobra HRM voor HR processen van werving tot aan uitstroom. De Self Service mogelijkheden voor medewerkers en managers en het digitale salarisarchief bieden online mogelijkheden om de output van de verwerking gemakkelijk met iedereen in de organisatie te delen.

Vraag een demo aan

Voordelen voor jouw organisatie

  • Salarisverwerking, betrouwbaar en flexibel
  • Cobra Proforma, simulatie berekeningen maken
  • Terugwerkende kracht correcties, huidig en vorig jaren
  • Digitale aangifte
  • Batchverwerking, salaris verwerken met 1 druk op de knop
  • Cobra Salarisarchief, online archiefkast voor alle output
  • Loonverdeling, de kosten nauwkeurig verdeeld

Cobra Salaris

betrouwbare salarisadministratie en loonverwerking

Met Cobra HRM & Salaris realiseer je de periodieke loonverwerking op efficiënte wijze, afgestemd op je branche. Cobra Salaris combineert uitgebreide functionaliteiten met eenvoudig gebruik. Met de gebruiksvriendelijke schermen voer je de loonverwerking gemakkelijk zelf uit. Gegevens zoals de salarisstrook, stel je gemakkelijk online beschikbaar aan medewerkers of aan service klanten.  

De loonadministratie software van SD Worx is volledig geïntegreerd met Cobra HRM. Dit maakt het mogelijk om alle HR processen van werving tot aan uitstroom digitaal in te richten. De output van deze verwerkingen is daarnaast gemakkelijk met iedereen in de organisatie te delen.

De Self Service optie voor medewerkers en managers en het digitale salaris archief bieden diverse online mogelijkheden. Opties als proforma berekeningen maken, werkkostenregeling inrichten, correcties met terugwerkende kracht verwerken en de communicatie naar de Belastingdienst zijn standaard inbegrepen bij Cobra Salaris.  

Betrouwbare salarisadministratie

Flexibele loonadministratie software

Cobra houdt alle gegevens historisch vast, uiteraard met inachtneming van de geldende wet- en regelgeving. De flexibele loonadministratie software maakt het mogelijk om berekeningen met terugwerkende kracht uit te voeren. Cobra Salaris heeft een handige methode van corrigeren in voorgaande perioden en jaren, zowel op medewerkerniveau als in bulk voor het hele bedrijf. 

Met de Batchverwerking van Cobra voer je met 1 druk op de knop de totale loonverwerking uit. Per batch geef je aan voor welke salarisadministratie je de loonrun wilt draaien, welke rapporten geproduceerd dienen te worden en welke output bestanden je wilt genereren. 

Kies voor de salarisverwerking een vorm die bij je organisatie past: van volledig zelf verwerken tot aan complete uitbesteding. En verandert er iets in je situatie? Het kan bijvoorbeeld zijn dat je organisatie de salarisadministratie niet meer zelf wil of kan doen. Met de flexibele loonadministratie software van SD Worx kun je op elk gewenst moment van service level switchen.

 

Digitale output

bespaar kosten, tijd en ruimte

Met Cobra regel je efficiënt en volledig de digitale aangifte naar de Belastingdienst en naar derden zoals pensioenfondsen. Een wizard ondersteunt je bij de handelingen en geeft je op overzichtelijke wijze inzicht in de status van de aangifte. 

De communicatie met de Belastingdienst en een groot aantal pensioenuitvoerders is volledig geregeld. Door de beveiliging zijn berichten alleen door gecertificeerde gebruikers te raadplegen. De aangemaakte aangiftes verstuur  je direct online. Deze efficiënte werkwijze waarborgt een tijdige en juiste aanlevering van je aangiftes.

Cobra Salaris
Digitale output

Digitale Loonstrook

Het Cobra Salarisarchief biedt de mogelijkheid om alle salarisoutput, zoals de journaalposten, digitaal te archiveren in een professioneel document management systeem. Na de loonverwerking worden deze overzichten automatisch toegevoegd aan het archief waardoor alle informatie binnen handbereik is en gemakkelijk deelbaar met anderen. 

Door de Cobra loonstrook online te regelen maak je het resultaat veiliger, overzichtelijker en toegankelijker voor anderen. Het invoeren van een digitale loonstrook is een snelle manier om kosten, tijd en ruimte besparen! 

 

 

Demo aanvragen