ESS/MSS

ESS / MSS

Geef je medewerkers toegang zodat ze zelf gemakkelijk verlofaanvragen en declaraties kunnen regelen.

Bedrijven maken tegenwoordig steeds meer gebruik van employee- en manager self services (ESS / MSS) bij de digitalisering van hun HR processen. Deze digitale oplossingen bieden werknemers en leidinggevenden meer zelfstandigheid en betrokkenheid op HR gebied. De ESS- en MSS software maakt HR processen efficiënter, zorgt voor minder administratieve lasten en bespaart kosten. Het is duidelijk dat deze HRM toepassingen een positieve invloed hebben op de werkzaamheden van een HR-afdeling.

 

Vraag een demo aan

ESS/MSS

Wat kun je met ESS?

Met employee self service (ESS) regelen medewerkers gemakkelijk en onafhankelijk persoonlijke informatie en tijdsindeling. Via een online dashboard van de ESS software heb je altijd en overal toegang tot je eigen HR gegevens. Deze gegevens zijn niet uitsluitend persoonlijk, maar ook direct inzichtelijk voor de werkgever. Zaken als verlof aanvragen,  en declaraties zijn hier eenvoudig zelf in te voeren en loonstroken en andere informatie zijn gemakkelijk in te zien. Daardoor stijgt de betrokkenheid van werknemers.

ESS/MSS

Wat kun je met MSS?

Management self service (MSS) geeft leidinggevenden inzicht in de HR dossiers van medewerkers en maakt het gemakkelijk om online medewerker aanvragen zoals verlof en declaraties te accorderen. Op het individuele dashboard heeft een leidinggevende onder meer de opties om werknemers in- en uit dienst te melden, rapportages op te stellen en actuele kengetallen in te zien. De MSS software zorgt hierbij voor transparantie in HR verantwoordelijkheden tussen de werkgever, HR afdeling en werknemers.