HR-Consultancy

HR-Consultancy

Een HR-adviseur op locatie - van strategie tot aan uitvoering.

HR-ondersteuning gewenst? Om de lijnen uit te zetten, processen te optimaliseren of een medewerker tijdelijk te vervangen? Onze ervaren HRM adviseurs zijn er voor jou. En breed inzetbaar. Ook voor operationele zaken. Zo kan een HR-adviseur ondersteuning bieden bij de aansturing of uitvoering van HR-processen of het verbeteren ervan. Denk aan het opzetten van functie- en salarishuizen en het opstellen van personeelshandboeken en competentieprofielen. Liever je HR-administratie gedeeltelijk of geheel uit handen geven? Bijvoorbeeld de verwerking van mutaties voor verlof, verzuim, contractverlengingen, declaraties en het opstellen van arbeidsovereenkomsten? Onze HR-specialisten nemen het graag over! 


Vraag een offerte aan

HR Consulting voor HR advies en procesoptimalisatie

HRM is veelzijdig. Misschien is niet op alle vlakken de juiste kennis in huis. Of besteed je jouw tijd liever aan andere belangrijke zaken. Een sparringpartner en goed HR advies kan dan zeer wenselijk zijn. Via onze HR consulting services, bieden wij vakkundige HR specialisten die jou voorzien van deskundig advies over je HR beleid of strategie. Maar ook werving en selectie trajecten kunnen overnemen of je HR afdeling kunnen begeleiden of aansturen. HR Consulting is eveneens een goede keuze als je hulp wenst bij het opzetten van een aantrekkelijk verloningsbeleid of het samenstellen van een voordelig loonpakket. Een HR adviseur van SD Worx is op alle HR vlakken graag jouw sparringpartner!

HR automatisering voor tijdsbesparing en toegankelijkheid

Een secure aanpak is wenselijk bij HR zaken. Maar dat kost veel tijd. Gelukkig zijn veel voorkomende HR processen zoals verlofaanvragen, instroom, declaraties, online loonstrook en jaaropgaven tegenwoordig goed te digitaliseren. Door HR automatisering worden processen efficiënter en veel tijd bespaard. Bovendien reduceert het de kans op menselijke fouten en is HRM altijd en overal toegankelijk voor wie dat wenselijk is binnen je organisatie. Genoeg pluspunten dus! Profiteert jouw organisatie nog niet van de voordelen van digitalisering? Dan bieden wij je graag ondersteuning via onze HR automatisering services. De HR automation Consultants van SD Worx helpen bij het automatiseren van je HR processen. Met HR automation zijn zij in staat geautomatiseerde workflows in te richten in Cobra HRM & Salaris, voor bijvoorbeeld instroom, verzuim en verlof. 

Meer weten?

Een deskundig HR advies nodig? Praktische hulp bij uitvoering? Of meer weten over een goede aanpak bij het digitaliseren van je HR processen? Benut onze expertise! We vertellen je graag meer over alle mogelijkheden. Neem dus gerust contact op!

Contact