Maak je organisatiestructuur visueel met My-Orgchart

Het maken en bijhouden van een organisatiestructuur in de vorm van een organogram is vaak een tijdrovende klus. Tegen de tijd dat hij compleet is, is hij vaak alweer achterhaald. Met My-Orgchart is dit verleden tijd. Deze moderne, allround software is geschikt om mee te tekenen, te rekenen, te extrapoleren en te modeleren. Met My-Orgchart kun je een webbased organogram via je browser bekijken, en de tool is geschikt voor zowel kleine als (zeer) grote organisaties. Het is een flexibele tool die zelf zijn gegevens ophaalt via een interface met Cobra HR & Salaris. 

My-Orgchart is er voor gebruikers van Cobra in verschillende edities. Het verschil zit hem in de hoeveelheid beschikbare velden, mogelijkheden in hiërarchie en berekeningsmogelijkheden. De Free-editie is een gratis versie waarmee je een eenvoudig organogram kunt bouwen en bekijken. My-Orgchart Free kun je gelijk vanuit de Cobra Diensten tegel activeren. In de Basis-editie zijn meer mogelijkheden beschikbaar om bijvoorbeeld velden en elementen toe te voegen, vergelijkingen te maken, berekeningen toe te voegen en de organogram later opnieuw te bewerken. De Basis - Medewerkers-editie is de meest uitgebreide versie, waarmee je de organogrammen bijvoorbeeld ook kunt exporteren en delen met andere collega's. 

Wil je graag meer weten over My-Orgchart?

Neem contact op met je accountmanager om de mogelijkheden in Cobra te bespreken.
Op de website van MyOrgplan vind je tevens meer informatie over My-Orgchart en de andere producten. 

Neem contact op

Voordelen voor jouw organisatie

  • Gemakkelijk bouwen en bijstellen van organogrammen
  • Visueel maken van de organisatiestructuur
  • Eenvoudig analyseren van de personeelspopulatie
  • Handig communicatie instrument in de organisatie 

Aanbod

  • My-Orgchart - Free: invoeren en bekijken van eenvoudige organogrammen, gratis editie 
  • My-Orgchart - Basis: invoeren en bewerken van meerlaagse organogrammen, €234 euro per jaar voor klanten in Cobra
  • My-Orgchart - Basis Medewerkers: invoeren, bewerken en delen van meerlaagse, flexibel te bewerken organogrammen, €420 euro per jaar voor klanten in Cobra