T&A

Tijdregistratie

Maak gebruik van efficiënte personeelsplanning en geoptimaliseerde hr-processen.

Hoe stem je bezetting en workload optimaal op elkaar af? En hoe maximaliseer je de productiviteit van je personeel en houd je zicht op de kosten? Met Protime heb je dé oplossing in huis om werk te maken van slim workforcemanagement en om je werking te stroomlijnen.

Neem contact op

Voordelen voor jouw organisatie

 • Payrollmedewerkers kunnen meteen aan de slag met correcte gegevens.
 • Het hr-team wint tijd voor strategische taken.
 • De tool bied je uitgebreide rapporten.
 • Je krijgt inzicht in de kostenefficiëntie van je processen.
 • Je voorkomt capaciteitsproblemen.

Aanbod

 • Een gebruiksvriendelijke tool.
 • Een vlotte implementatie.
 • Hulp van een vaste contactpersoon.

RelyOn Nutec: Een flexibele en wendbare oplossing én actueel inzicht in HR-data

Door een koppeling tussen Cobra en Protime wordt de urenregistratie, inclusief de uit te betalen overuren, automatisch meegenomen in de salarisuitbetaling. Geen handmatige handelingen meer.

 • Tijdwinst door digitalisering
 • Een flexibele en wendbare oplossing
 • Actueel inzicht in HR-data

Lees meer
“Ons werkproces is verder gedigitaliseerd, een enorme efficiëntieslag. En waar een aanpassing vroeger veel tijd en geld kostte, was het nu binnen een uur geregeld.”
Michel Michon Manager HR RelyOn Nutec
Strategische personeelsplanning

Strategische personeelsplanning

Rapportages uit je urenregistratie software gebruik je bij je strategische personeelsplanning

Inzicht maakt het eenvoudig om tijdig te anticiperen en toekomstige bezetting te voorspellen. Op de korte, maar zeker ook op de lange termijn. Ontwikkelingen binnen de organisatie en de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers worden effectief op elkaar afgestemd.

Is je organisatie klaar voor de volgende stap? Hoe staat een specifieke afdeling ervoor? Welke werknemers zijn toe aan een bevordering of nieuwe richting? Waar liggen de grootste risico’s? Strategische personeelsplanning geeft een helder beeld van de toekomst waardoor management en medewerkers tijdig op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Dit maakt het ook mogelijk om strategisch naar loopbanen te kijken en hierop te handelen.

 

Protime urenregistratie software in plaats van Excel

Veel bedrijven starten de urenregistratie van personeel in Excel. Een praktische tool voor de tijdsregistratie, maar extreem tijdrovend naarmate het aantal uren en opdrachtgevers toeneemt. Om overzicht te houden en mogelijke fouten te voorkomen is het slim om uren te registreren in online urenregistratie software. Hierdoor ben je minder tijd kwijt aan urenregistratie van personeel en blijft er meer tijd over voor andere zaken. Bovendien is het mogelijk om met deze online software altijd en overal inzicht te hebben in de tijdregistratie van personeel.

Urenregistratie software
Protime

Hoe werkt Protime

De Time & Attendance-module van Protime is een modern tijdregistratiesysteem waarmee je medewerkers op verschillende manieren kunnen aangeven hoe lang ze werken. Het levert je niet alleen de input voor je salarisadministratie, maar biedt ook inzicht in de organisatie en de kosteneffectiviteit van je HR-processen.

Daarnaast kunnen je medewerkers via de Employee Self Service-module hun afwezigheden zelf beheren. Zo wint je HR-team een hoop tijd die het kan spenderen aan meer strategische taken dan louter administratie. Je kunt in een oogopslag zien wanneer er een capaciteitstekort dreigt zodat je snel kunt ingrijpen.

De tijdsregistratie software sluit feilloos aan op de software uit de SD Worx suite en beheert alles rondom tijdregistratie, planning en toegang. Lees alles over Protime!

Naar de Protime site