Toepassen en benutten van wet- en regelgeving

Arbeidsjuristen van SD Worx

Het is een flinke opgave om continu te blijven voldoen aan alle fiscale en arbeidsjuridische wet- en regelgeving. Profiteert jouw organisatie al optimaal van alle fiscale mogelijkheden? Of heb je juridische ondersteuning nodig bij een bepaalde kwestie in jouw organisatie?

Ons eigen team van arbeidsjuridische experts staan voor je klaar. We delen graag onze kennis pro-actief met je in de vorm van deskundig advies, praktische hulp en trainingen. Neem ook een kijkje op onze blogpagina en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo blijf jij op hoogte én kun je je tijd aan andere belangrijke zaken besteden!

Benieuwd naar onze experts? Maak kennis met ze door een gratis digitaal koffiemomentje met ze in te plannen.

Digitaal kopje koffie inplannen

Arbeidsjuridisch advies

Digitaal kopje koffie

 Koffie lost niet al je problemen op, maar wel veel. Plan een gratis digitaal koffiemomentje in met één van onze experts en wij denken met je mee.

Boek een consultant

Offerte aanvraag

Al een keer met de experts van SD Worx samengewerkt? Of wil je gewoon dat je probleem direct aangepakt wordt? Vraag dan een offerte aan.

Offerte aanvragen

Transitievergoedingsscan

Gaat één van je medewerkers uit dienst? Door de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans wordt er vaak een transitievergoeding uitgekeerd. Heb je hier hulp bij nodig?

Bekijk transitievergoedingsscan

Trainingen

 Onze ervaren consultants staan voor je klaar om hun kennis te delen. Volg je de training over Medezeggenschapsrecht of toch liever een workshop over Werkkostenregeling?

Bekijk trainingen

Ontslag

Ben je genoodzaakt werknemers te ontslaan wegens bedrijfseconomische redenen? Wij denken met je mee op een praktische en respectvolle manier.

Samen sparren

Blog

Onze experts zitten niet stil en delen regelmatig gratis de laatste updates als het gaat om de nieuwste wet-en regelgeving. Lees snel verder.

Bekijk het blog