De arbeidsjuristen van SD Worx

✓ Geen factuur voordat je onze offerte hebt goedgekeurd ✓ Pragmatische en concrete oplossingen waar je direct mee aan de slag kan ✓ Binnen 24 uur een reactie

Juridisch en fiscaal advies

Alle expertises onder één dak

Met SD Worx kies je voor een fullservice HR- en salarisspecialist. Met onze people solutions staan we je bij met de juiste service, tools, inzichten en expertise. Uniek ook is dat we ons eigen team van arbeidsjuristen en fiscalisten in huis hebben. Zij helpen je graag met al je personeelsvraagstukken. En weten bovendien de vertaalslag te maken naar een passend payroll- en HR-beleid. De verschillende disciplines binnen SD Worx werken nauw samen om jou te ontzorgen.

De arbeidsjuristen van SD Worx staan voor je klaar

Het is niet nodig om een dure advocaat of andere externe partij in te huren op het moment dat je arbeidsjuridische vragen hebt, of een advies in wil winnen. De voordelen van de inhouse expertise van SD Worx: 

  • Een advies van 10 pagina’s, waarin je zelf alsnog op zoek moet naar het antwoord op jouw vraag? Zonde van jouw kostbare tijd. Wij geven je concreet antwoord op jouw vraag, of bieden je een oplossing voor jouw probleem.
  • Een theoretische oplossing, strikt volgens de letter van de wet? Daar heb je natuurlijk niets aan. Onze ervaren mensen helpen je met pragmatische oplossingen.
  • 7 dagen wachten tot je een reactie krijgt? Niet bij ons. Zit je met een urgent probleem, dan helpen we je direct. Ook niet urgente vraagstukken beantwoorden we doorgaans binnen 48 uur.
  • Blanco cheques tegen torenhoge uurtarieven, of onnodig maandelijks verzekeringspremies betalen? Dat kan anders, wij houden van transparantie. Daarom werken we steeds vaker op basis van fixed fees. Is dat niet mogelijk, dan ontvang je vooraf altijd een indicatie van onze tijdsbesteding. Onze uurtarieven zijn lager dan die van de gemiddelde advocaat; de kwaliteit die we leveren is gelijkwaardig of hoger.

Een kleine vraag of juist behoefte aan meer intensieve begeleiding?

Wij passen onze dienstverlening aan op jouw behoefte. Beschik je zelf al over de nodige basiskennis? Dan fungeren we graag als sparringpartner. Heb je minder basiskennis, of eenvoudigweg niet de tijd om bepaalde zaken zelf op te pakken, dan faciliteren we je desgewenst volledig.

Ralph Koks

Legal consultant & teammanager

Maak kennis met Ralph

Marleen Maas

Legal consultant

Maak kennis met Marleen

Marie-José Witkop

Legal consultant

Maak kennis met Marie-Jose

Jilly el Moridi

Legal consultant

Maak kennis met Jilly

Jasper van den Bergen

Tax consultant

Maak kennis met Jasper

Lotte de Ceuster

Legal consultant

Maak kennis met Lotte

Offerte aanvraag

Al een keer met de experts van SD Worx samengewerkt? Of wil je gewoon dat je probleem direct aangepakt wordt? Vraag dan een offerte aan.

Offerte aanvragen

Transitievergoedingsscan

Gaat één van je medewerkers uit dienst? Door de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans wordt er vaak een transitievergoeding uitgekeerd. Heb je hier hulp bij nodig? 

Bekijk transitievergoedingsscan

Trainingen

 Onze ervaren consultants staan voor je klaar om hun kennis te delen. Volg je de training over Medezeggenschapsrecht of toch liever een workshop over Werkkostenregeling?

Bekijk trainingen

Ontslag

Ben je genoodzaakt werknemers te ontslaan wegens bedrijfseconomische redenen? Wij denken met je mee op een praktische en respectvolle manier.

Samen sparren

Blog

Onze experts zitten niet stil en delen regelmatig gratis de laatste updates als het gaat om de nieuwste wet-en regelgeving. Lees snel verder.

Bekijk het blog

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een specifieke arbeidsjuridische vraag? Stel hem via onderstaand formulier. Wij gaan dan met je probleem aan de slag en komen er bij je op terug met een voorstel. Pas wanneer jij akkoord geeft op de offerte, wordt er een factuur verzonden. Alle eerdere oriënterende gesprekken zijn kosteloos en vrijblijvend.