Marleen Maas

Legal consultant

Mijn naam is Marleen Maas en ik ben sinds mei 2018 werkzaam als jurist arbeidsrecht bij SD Worx Nederland. Na het afronden van mijn master arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam, heb ik onder andere gewerkt in de advocatuur, als in-house arbeidsrechtjurist en bij een vakbond. Hierdoor heb ik een goed begrip van de diverse invalshoeken die bij een zaak komen kijken en weet ik wat de verschillende partijen verwachten. Ik heb een passie voor arbeidsrecht en probeer altijd de beste en meest praktische oplossingen te vinden voor mijn klanten door te kiezen voor een professionele – maar ook een persoonlijke aanpak.

Gedurende mijn tijd bij SD Worx heb ik reeds diverse reorganisaties succesvol mogen begeleiden, zonder hiervoor procedures te hoeven volgen bij het UWV of de kantonrechter. Dit geeft altijd een goed gevoel! Ook geef ik met veel plezier opleidingen om de soms ingewikkelde Nederlandse wet- en regelgeving voor mijn klanten begrijpelijk te maken. Dit alles doe ik voor zowel nationale als internationale klanten.

Naast het harde werken, is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning. Ik houd van mode, reizen en een lekker hapje en drankje met vrienden en familie. Om dit laatste een beetje te compenseren, dans ik graag en maak ik veel lange wandelingen met onze hond Snoop.

Connect met mij op LinkedIn