Pensioenadvies

Doe de transitievergoedingsscan

We maakten een handige scan voor je die je helpt bij de berekening

Pensioen is het inkomen dat je ter vervanging van je huidige loon krijgt. Een aanvullende pensioenregeling is voor een werknemer vaak een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Ben je op zoek naar de beste pensioenregeling voor je organisatie? Hoe communiceer je over pensioenregeling richting je werknemers?

Neem contact op

Pensioenadvies

Vragen over je pensioenregeling

SD Worx geeft onafhankelijk advies en begeleiding bij het aanpassen van de pensioenregeling. Ook wordt gecheckt of de huidige pensioenregeling van je organisatie wel marktconform is. Ook verzorgen we vergelijkende berekeningen en antwoorden op pensioen gerelateerde vragen. Met de juiste aanpak is het mogelijk om geld te besparen en risico’s te minimaliseren. Een betrouwbare pensioenregeling geeft zekerheid voor zowel werknemer als werkgever.

Pensioenadvies

Blijf bij met de ontwikkelingen op pensioengebied

Veranderingen in de wet- en regelgeving maken het noodzakelijk voor werkgevers om pensioenregelingen regelmatig te beoordelen en bij te werken. De software van SD worx stelt werknemers op de hoogte van de huidige pensioenregelingen en maakt klantgegevens overzichtelijk. Inzicht krijgen in de pensioenopbouw wordt hierdoor een fluitje van een cent!

Pensioenadvies

Meer weten?

Wil je weten wat we precies op het gebied van pensioenadvies kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Neem contact op