1. Home>
FAQ

Veelgestelde vragen

Frequently asked questions (FAQ)

Ben je op zoek naar meer info of zit je met een prangende vraag? Op deze pagina vind je het antwoord op enkele veelgestelde vragen. We hebben ze voor jou verzameld en overzichtelijk op een rijtje gezet.

FAQ

Leerportaal

Hier vind je alle vragen met betrekking tot inloggen, je cursusmateriaal raadplegen...

Je kan je gebruikersnaam opvragen door te mailen naar opleidingen_NL@sdworx.com.

Indien je je wachtwoord vergeten bent of wenst aan te passen, kan je dit aangeven op het inlogscherm. Je krijgt dan via het door jouw gekozen communicatiekanaal (vb. email) een link om je wachtwoord voor het leerportaal opnieuw in te stellen.

Belangrijk: Deze resetlink is voor veiligheidsredenen maar 24 uur geldig. Je wachtwoord dient opgesteld te worden via volgend format:

  • Minimum 8 karakters
  • Minimum 1 alfanumeriek en 1 numeriek karakter
  • Minimum 1 speciaal teken zoals %, @,&…

Indien je als voorkeurcommunicatie SMS hebt opgegeven in je profiel, krijg je een SMS met een reset code die je moet invoeren alvorens je wachtwoord te kunnen wijzigen.

Bij eerste registratie werd je verzocht om je profiel te verrijken met bijkomende informatie. De keuze van de gewenste communicatiemethode (SMS, e-mail, alternatief e-mailadres) is hierbij van belang om je paswoord te wijzigen alsook toegang te krijgen tot examensessies. Deze informatie kan je te allen tijde zelf aanpassen.

In het "Dashboard" of in “Mijn opleidingen” kun je alle informatie terugvinden.

In het "Dashboard" of in “Mijn opleidingen” kun je al je ingeplande trainingen terugvinden. Hier kun je klikken op “Cursus Informatie”. In het volgende scherm kun je klikken op “Digitaal cursusmateriaal cursist” en het cursusmateriaal downloaden.

Je vindt je aanwezigheidsattesten terug onder de tab “certificaten” in ‘Mijn profiel”

In het "Dashboard" of in “Mijn opleidingen” kun je al je ingeplande trainingen terugvinden. Als je klikt op “Cursus Informatie” en daarna op “Algemene informatie” vind je meer informatie over bijvoorbeeld het adres van onze cursuslocatie en de parkeergelegenheden.

Heb je vragen of wens je meer informatie?

Staat je vraag niet tussen onze veelgestelde vragen? Je kan ons bereiken via opleidingen_NL@sdworx.com of telefonisch op dit nummer +31 (0) 76 523 1000. We helpen je vraag verder!