1. Home>
 2. Onze oplossingen>
 3. Recruitment>

Recruitment: hulp bij vast personeel zoeken

Die ene medewerker die je weet te verrassen, die méér brengt dan je durfde te hopen, die met fris enthousiasme te werk gaat en waar je gewoon op kunt bouwen. Heb je moeite om deze persoon te vinden? Het werven en selecteren van deze voltreffers, dát is waar de recruiters van SD Worx sterk in zijn. Wij helpen je in je zoektocht, en ondersteunen je bij het aannemen van nieuwe collega’s.

Neem contact met ons op om personeel te vinden
vastpersoneel

Zo helpen wij je met het aannemen van vast personeel

Veel bedrijven schreeuwen om talent, zowel jong als meer ervaren. Maar in veel sectoren heeft de kandidaat het min of meer voor het kiezen. Dat wil niet zeggen dat je als organisatie dan zomaar elke kandidaat moet aannemen die enigszins voldoet. 

 • We checken hoe jouw organisatie zich presenteert op de arbeidsmarkt: waar staat het bedrijf voor en hoe wordt daarover gecommuniceerd? 
 • We kijken mee hoe de functie wordt vertaald naar een vacaturetekst. Dat gaat namelijk verder dan omschrijven wat de werkzaamheden inhouden. We vertalen vaardigheden, eigenschappen én type persoonlijkheid naar een passende vacature.
 • We helpen bij het voeren van persoonlijke, maar zeker ook kritische selectiegesprekken. We laten een voorstel niet enkel afhangen van snelheid, maar vullen onze indruk aan met feitelijke onderbouwing.
 • Voor kandidaten zijn we een betrouwbare thuisbasis, met inloopkantoren in heel Nederland. Persoonlijk en laagdrempelig dus. 

Verder mag je van ons uiteraard ook een uitgebreide screening en identiteitscontrole verwachten. We zorgen ervoor dat alle documentatie goed en snel wordt geregeld. Zo kun jij je volledig richten op een vlotte opstart binnen de organisatie via een goede onboarding.

  Personeel werven

  Het werven en selecteren van vast personeel

  De kranten staan vol met nieuws over flexibilisering van de arbeidsmarkt en toch is juist het vinden van vast personeel voor veel bedrijven een enorme uitdaging. Sommige functies vereisen specialistische kennis, er is sprake van krapte op de arbeidsmarkt, en je laten verleiden tot een opbodstrijd in de sector is ook geen prettig scenario. 

  Laat daarom het werving- en selectieproces voor jouw openstaande vacatures over aan de specialisten van SD Worx. We kijken verder dan enkel een vacaturetekst en verdiepen ons écht in de eigenschappen en vaardigheden die passen bij een functie en organisatie. Vaak komen we daarmee tot verrassende invulling, en is je organisatie voor de langere termijn geholpen.

   recruitment specialisten

   Liever uitbreiding van je flexibele schil?

   De meeste werkgevers hebben een vast personeelsbestand van rond de 70 -80%, en daaromheen een flexibele schil. De flexibele inzet is er vooral om het werk door te laten gaan, bijvoorbeeld in piekmomenten of bij uitval van personeel. Niet alleen het vinden van zulke krachten kan lastig zijn, het inhuren is veel werk. De regels omtrent het inhuren van oproepkrachten zijn de afgelopen jaren flink veranderd.

    Meer weten over het aannemen van flexibel personeel

    De voordelen van werving & selectie via SD Worx

    people icon
    Invulling passend bij jouw personeelsbestand

    benefit
    Kandidaten die weten wat ze moeten doen

    organisatie
    Makkelijk op- en afschalen wanneer nodig

    Icoon van een weegschaal
    Naleving van de actuele wet- en regelgeving

    Deze organisaties maken al gebruik van de recruitment oplossingen van SD Worx

    Logo dhl
    Logo Brocacef

    Veelgestelde vragen (FAQ)

    Een voorproefje van onze dienstverlening

    We kijken niet alleen naar vaardigheden en ervaring, maar ook naar persoonlijkheid. We zorgen dat de vacaturetekst een goede weerspiegeling is van wat het bedrijf en de functie echt nodig hebben.

    We helpen bij het voeren van persoonlijke, maar kritische selectiegesprekken. We baseren onze keuze niet alleen op snelheid, maar ook op feitelijke onderbouwing.

    Kandidaten kunnen rekenen op een betrouwbare thuisbasis. We hebben inloopkantoren in heel Nederland, dus we zijn altijd persoonlijk en laagdrempelig bereikbaar.

    We voeren een uitgebreide screening en identiteitscontrole uit om ervoor te zorgen dat alle documentatie goed en snel wordt geregeld.

    Na een succesvolle selectie zorgen we voor een vlotte opstart binnen de organisatie via een goede onboarding.

    Je kunt contact met ons opnemen via ondertstaand formulier. We staan je graag te woord!

    Kom met ons in contact

    We laten je graag zien hoe onze HR- en salarisoplossingen jouw organisatie kunnen helpen.