1. Home>

Onze oplossingen

SD Worx is er voor al je personeelszaken. Onze people solutions verbinden mensen met de juiste jobs, helpen hen zich te ontwikkelen en belonen hen zoals het hoort. We helpen jou je medewerkers te helpen, van a tot z. Of je nu hulp nodig hebt met het vinden van personeel, op zoek bent naar sterke software of een arbeidsjuridisch vraagstuk hebt, we staan je graag bij.

header

Onze expertise op het gebied van HR en Salaris

Personeel zoeken en vinden | SD Worx

Personeel zoeken & vinden

SD Worx helpt je met het invullen van jouw vacatures.

Heb je snel personeel nodig, voor een tijdelijke opdracht of voor onbepaalde duur? Is het werven en selecteren -of überhaupt het vinden- van geschikte kandidaten een uitdaging binnen jouw organisatie? De recruitmentspecialisten van SD Worx helpen je met het invullen van jouw vacatures.

  Meer over personeel zoeken & vinden
  HR & organisatie | SD Worx

  HR & organisatie

  We bieden je tools en kennis om personeelszaken goed te organiseren.

  Bij het organiseren van personeelszaken komt een hoop kijken. Een secure aanpak is essentieel als het gaat om het uitvoeren van personeelsbeleid en alle bijbehorende taken. Daarnaast is de rol van HR in een organisatie is allang niet meer alleen uitvoerend. Van HR- professionals wordt verwacht dat zij het voortouw nemen. Dat zij beschikken over de juiste stuurinformatie, en een actieve rol spelen in beleid rondom goed werkgeverschap. Maar ook dat zij actief werken aan het werven, vasthouden en ontwikkelen van bijvoorbeeld nieuw talent. SD Worx helpt je om deze uitdagingen goed te organiseren.

   Meer over HR & organisatie
   Salaris & beloning | SD Worx

   Salaris & beloning

   Laat salariszaken over aan professionals.

   Als werkgever is het betalen van salaris aan personeel een cruciale basisfunctie. Het is de grootste kostenpost en vaak ook één van de grootste administratieve uitdagingen. Dubbel zoveel reden dus om het verloningsproces correct, efficiënt en juridisch waterdicht te organiseren.

   De roots van SD Worx liggen op het vlak van verloning; als erkende payrollpartner bedient SD Worx al meer dan 75 jaar 70.000+ kleine en grote organisaties en berekenen we de salarissen van zo’n 4 miljoen medewerkers in Europa.

    Meer over salaris & beloning
    Tijd & planning | SD Worx

    Tijd & planning

    Help je werknemers efficiënt te werken de continuïteit van werk te waarborgen.

    Heb je rooster- of planningsuitdagingen? Met SD Worx workforcemanagementsoftware heb je alles in huis om tijd & planning goed te organiseren: tijd- en urenregistratie, personeelsplanning, roosteren en op afstand werken.

     Meer over tijd & planning
     Prestatie & ontwikkeling | SD Worx

     Prestatie & ontwikkeling

     We helpen je het potentieel in je organisatie te (h)erkennen.

     Het juiste profiel invullen, talent benutten en het potentieel van je medewerkers volop ontwikkelen. De tools van SD Worx geven je de juiste handvaten en inzicht, en helpen je het potentieel in je organisatie te (h)erkennen en behouden.

      Meer over prestatie & ontwikkeling