SD Worx, aangenaam kennis te maken

Dé specialist voor salarisadministratie, HR en Tax & legal

SD Worx biedt complete dienstverlening op het gebied van salarisadministratie, HR-processen en fiscaal & arbeidsjuridische ondersteuning in Nederland en daarbuiten. 

In Nederland vertrouwen ruim 2000 kleine- en grote, nationale en internationale organisaties op SD Worx. De complete dienstverlening op het gebied van salarisadministratie, HR-processen en fiscaal & arbeidsjuridische ondersteuning is uniek op de Nederlandse markt. Wij werken vanuit 5 kantoren, verspreid door het land.

Uw voordeel met SD Worx

Unieke combinatie: salarisverwerking, HRM en arbeidsrecht 
>  Continuïteit in uw salarisverwerking
>  Keuze uit servicelevels: zelf verwerken tot compleet uitbesteed
>  Eenvoudig wisselen van servicelevel wanneer behoeften wijzigen
>  Met Cobra HRM & Salaris innovatieve software op elke device 
>  Eigen implementatie consultants, vakkundige service desk
>  Ervaren contactpersonen, korte communicatielijnen
>  In Nederland al ruim 50 jaar ervaring

SD Worx infograph 2017

Bekijk hoe SD Worx helpt! 

Maak kennis met Laura, Yunus en Annemiek en bekijk hoe SD Worx helpt bij Payroll, HR en arbeidsrechtelijke vraagstukken.

Bekijk al onze video's

SD Worx internationaal

Als toonaangevende Europese speler in payroll en HR, biedt SD Worx wereldwijd diensten op het gebied van payroll, HR, juridische ondersteuning, training, automatisering, consultancy en outsourcing. Vandaag vertrouwen meer dan 63.000 grote en kleine organisaties wereldwijd op de meer dan 70 jaar ervaring van SD Worx. 

De 3.900 medewerkers van SD Worx zijn actief in tien landen, waaronder België (HQ), DuitslandFrankrijkIerlandLuxemburg, Mauritius, Nederland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en rel="noopener noreferrer" Zwitserland. SD Worx berekent de lonen van zo’n 4,25 miljoen werknemers en boekte in 2016 een omzet van €397 miljoen. SD Worx is medeoprichter van de Payroll Services Alliance, een wereldwijd strategisch netwerk van toonaangevende payrollbedrijven die samen instaan voor 32 miljoen loonberekeningen. 

annual report 

Onze missie?

Result driven HR. We excel in HR services that drive your business performance.