1. Home>

Trotse sponsor van Team SD Worx

Together, We Spark Success

Net als in HR en payroll brengt de wielersport talent, technologie en teams samen om de zwaarste uitdagingen aan te gaan – in het leven en op het werk. Daarom kiest SD Worx ervoor om het beste vrouwen wielrenteam in de wereld te sponsoren. 

Ga naar de website van Team SD Worx
Team SD Worx

Bekijk hoe wij Team SD Worx helpen het maximale te behalen

De grens tussen werk en privé wordt steeds vager. Bij SD Worx bouwen we people solutions die werken voor beide werelden. For Life. For Work. Voor werkgevers en werknemers. Voor de kleinste bedrijven en de grootste multinationals. Voor lokale en internationale werknemers. Voor jou.

Bij SD Worx en bij veel van onze klanten staat het thema diversiteit hoog op de agenda. Door het vrouwenwielrennen te ondersteunen, willen we de daad bij het woord voegen en vrouwelijk talent het beste uit zichzelf laten halen.

  Team SD Worx

  Maar er is meer. Net als in een wielerploeg is SD Worx succesvol door met individuele talenten te werken en uit te blinken dankzij de teamgeest. Fietsen is gezond en voor iedereen toegankelijk. Het brengt mensen samen – in het leven en op het werk – en het zet de dingen in beweging. Precies zoals SD Worx.

  Samen met onze klanten en collega's willen we het volgende hoofdstuk van dit succesverhaal schrijven. Want net als de wielerploeg heeft SD Worx een winnaarsmentaliteit. Samen zijn we winnaars.

  SD Worx helpt zijn klanten om succesvol te zijn, zodat zij en hun mensen zich ten volle kunnen ontplooien. For Life. For Work.

   Nieuws over Team SD Worx

   SD Worx Team Contract Extension

   SD Worx verlengt contract met twee jaar en blijft tot en met 2026 hoofdsponsor van Team SD Worx

   dinsdag 3 mei 2022

   De toonaangevende Europese payroll- en HR-dienstenverlener SD Worx heeft het contract als hoofdsponsor van de beste vrouwenploeg op de UCI-ranking verlengd tot eind 2026. “We willen alles op alles zetten om die positie te behouden. Daarnaast willen we met de verlenging van onze sponsoring de verdere uitbouw van het vrouwenwielrennen in het algemeen mee faciliteren”, zegt CEO Kobe Verdonck.

   Lees verder
   Com_Anna Van der Breggen en Chantal Blaak in toekomst ploegleiders bij SD Worx-cyclingteam_1200x560_1

   Anna Van der Breggen en Chantal Blaak in toekomst ploegleiders bij SD Worx-cyclingteam

   donderdag 5 augustus 2021

   Olympisch kampioene Anna van der Breggen en haar collega Chantal Blaak hebben hun contract bij het Boels-Dolmans cyclingteam verlengd en blijven dus in de ploeg met SD Worx als nieuwe hoofdsponsor. Van der Breggen blijft in 2021 als renster actief en wil zich komend jaar opnieuw op de Olympische Spelen in Tokio focussen. De daaropvolgende drie jaar zal ze als ploegleider/coach aan het team verbonden blijven. Blaak rijdt tot en met het voorjaar 2022 in de kleuren van SD Worx in het peloton en stapt vervolgens ook tot eind 2024 in de ploegleiderswagen van het team.

   Lees verder
   Com_SD Worx to become the new main sponsor of the Boels-Dolmans Cycling Team, the best team in women's cycling._1200x799_1

   SD Worx wordt nieuwe hoofdsponsor Boels-Dolmans Cycling Team

   woensdag 12 februari 2020

   Breda, 12 februari 2020 – HR-dienstenverlener SD Worx heeft de toekomst van het huidige Boels-Dolmans Cycling Team voor de periode 2021 tot en met 2024 verzekerd. De specialist in payroll en HR tekent vandaag op de ploegpresentatie een vierjarig contract met ’s werelds beste vrouwenteam in het wielrennen. SD Worx treedt in 2020 al toe tot het team als co-sponsor. Vanaf 2021 gaat de vrouwenploeg verder onder de naam SD Worx Cycling Team.

   Lees verder